Duminică,
16.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Klaus Iohannis:  Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD

Klaus Iohannis:  Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD

”Nu există mai multe românii, așa cum clamează eronat unii, ci una singură: a noastră a tuturor și cu toții trebuie să punem umărul să construim România normală”, a anunțat președintele Klaus Iohannis, după anunțarea rezultatelor studiilor sociologice de la ora 21. ”Ne vom implica cu toții. Vom realiza o nouă majoritate parlamentară, și vom crea România normală pe care și-o doresc toți românii”, a mai spus președintele. ”România a câștigat astăzi, dragi români. România a câștigat. România modernă, România europeană, românii au fost eroii zilei de azi, au mers într-un număr impresionant să voteze. O mențiune specială pentru românii din Diasporă, care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă. Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD. Primesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și încredere în România. Vă promit astăzi aici că voi fi președintele tuturor românilor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vot merge totuși la vot”, a mai spus președintele Iohannis.

Conform exit-poll-ului IRES, Iohannis a fost votat de 66,5%, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut 33,5%. După exit-poll-ul CURS-Avangarde, Iohannis a obținut 64,8%, iar Dăncilă – 35,2%.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

patriot

Acum 1 an

A capatat imunitate. Acum nu-l mai intreba nimeni nimic de spre cum a obtinut casele. Poate sta linistit. Dar oare la ce-i trebuie 5 case? Lacomia e mare!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 1 an

Va iubim, dle sasalau! Va divinizam! Sper sa schimbati legea pentru a fi pe viata presedinte, pentru ca aveti destinul scris de Dumnezeu!
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 1 an

Musca-ti limba!
Raspunde

///

Acum 1 an

Daca ar fi obtinut rezultatul acesta impotriva lui Barna, as fi zis sa se laude, dar asa... Pe Barna l-a lucrat inainte de turul I ca sa nu ajunga cu el in turul II. N-a castigat pe cinstite... E bine... Pt. ca nu ne va mai plictisi niciodata cu alta campanie electorala pt. ca nu mai are dreptul sa candideze a 3 a oara...
Raspunde

2cents

Acum 1 an

"Vă promit astăzi aici că voi fi președintele tuturor românilor" - oare in primul mandat al cui presedinte o fi fost?
Raspunde

sibianul realist

Acum 1 an

In primul mandat nici macar n-a fost presedinte. A avut o prezenta pe la diferite evenimente politice si a bagat strambe. Acum va fi la fel....
Raspunde

soros & company

Acum 1 an

O victorie palida! Daca nu umblati cu fofarlica si ajungea Barna in turul doi si castigati aveati dreptul sa va laudati. dar nici atunci... Sa va vedm la munca, nu la laude...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus