Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Gabriela Pîrlițeanu, actriță a TNRS, împlinește astăzi 26 de ani

Gabriela Pîrlițeanu, actriță a TNRS, împlinește astăzi 26 de ani

Gabriela Pîrlițeanu, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca”, împlinește astăzi 26 de ani. Ea va juca vineri, 29 noiembrie, în spectacolul „Lecția”, în regia lui Mihai Măniuțiu. De asemenea, poate fi văzută în spectacolul „Femei”, „Povestea prințesei deocheate”, „Orb de mină”, „Familii” și multe altele.

Gabriela Pîrlițeanu face parte din generația tânără de actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, fiind o proaspătă absolventă a Departamentului de Artă Teatrală, din cadrul Facultății de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Apare în zece spectacole din stagiunea 2019 – 2020, printre care „Rug” după romanul lui György Dragomán, regizat de Armin Petras, „Perfect compus” scris și regizat de Alexandra Badea, „Fantoma e aici”, scris de Kobo Abe, regizat de Kushida Kazuyoshi, „Faust” scris de J. W. Goethe, regizat de Silviu Purcărete, „Povestea prințesei deocheate” regizat de  Silviu Purcărete, „Yvonne” regizat de Botond Nagy, „Orb de mină” scris de Csaba Szekely, regia Bogdan Sărătean, „Lecția”, scris de Eugene Ionesco, regizat de Mihai Măniuțiu, „Iubirea la oameni” scris de Dmitri Bogoslavki, regizat de Bogdan Sărătean și „Femei”. Actrița, originară din Brăila, a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în microstagiunea „Studenții sibieni cuceresc orașul”.

Mai multe detalii despre Gabriela puteți găsi aici. Informații pe larg despre activitatea artistică a actriței Gabriela Pîrlițeanu sunt publicate pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Teo

Acum 4 ani

Nu ne intereseaza aniversarea doamnei,un articol de doi bani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus