Vineri,
12.08.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

ALDE îl acuză pe primarul Mediașului: Confiscă 1 Decembrie!

ALDE îl acuză pe primarul Mediașului: Confiscă 1 Decembrie!

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, îl acuză pe primarul Mediașului, Gheorghe Roman că a ignorat ALDE la organizarea depunerilor coroanelor de flori cu ocazia Zilei Naționale. ”În cadrul programului destinat marcării Zilei Naţionale, la ora 13 este prevăzut un ceremonial militar, religios şi civil care conţine şi depuneri de coroane de flori în amintirea eroilor neamului. Organizaţia ALDE Mediaş şi-a exprimat interesul de a depune o coroană, dar a fost refuzată de Primăria Mediaş. Este singura localitate din judeţul Sibiu care refuză să permită accesul altor partide sau asociaţii să depună coroane de flori. La ordinul primarului Roman. „Invitatiile au fost trimise doar partidelor cu reprezentanti in consiliul local. Depunerea de coroane va fi realizata in cadrul ceremonialului militar de catre reprezentatii Armatei Romane, Primarul municipiului Medias, d-nul Gheorghe Roman si reprezentantul Consiliului Judetean.” se arată în răspunsul primit de ALDE de la Primăria Mediaş. Garnizoana Mediaş ne-a confirmat că din dispoziţia primarului se vor depune doar 4 coroane”, susține Tocaciu.

Conform ALDE Sibiu, primarul de la Mediaş devine ”un caz unic în România” unde comemorarea eroilor se poate face doar de cine vrea primarul şi nu de către orice organizaţie sau entitate politico-socială. ”Oare ştie domnul preşedinte Iohannis sau măcar liderul PNL judeţul Sibiu, Raluca Turcan despre abuzurile primarului Roman? Să nu uităm că primarul Roman, acum liberal a avut un traiect politic pe funcţii de la PD la PSD la PDL la PNL”, a mai transmis Tocaciu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Conțu Dumitr

Acum 2 ani

Mai mereti la munca lucru slab de partid ce santeti si paltiti-vati datorile la sediu doua miliooane nu ii asa mult
Raspunde

Popa din Rudeni

Acum 2 ani

De ce nu depuneti o coroana de flori la sediul vostru?Sau la al aliatilor vostri dragi,PSD-istii?Nu numai eroii trebuie sa se bucure de omagiul, respectul sau recunostinta noastra ci chiar si cei care au disparut dupa ce ne-au facut atata rau!
Raspunde

prosti, da' multe partidulete

Acum 2 ani

Ce tampenie chestia cu "depunerae de coroane"... se aduna la fiecare sarbatoare/eveniment cativa habarnisti si depun coroane...vai de ea civilizatie...
Raspunde

Observator sibian

Acum 2 ani

Din ce an este poza? Îl vedem acolo și pe Costică Sofrone(al doilea din stânga), fost salariat la fosta Balanța între 1984-2015(mai întâi propagandist pcr, apoi maistru la atelierul Uz Casnic și, în ultimii ani ”șef de secție”)...
Raspunde

Anonim

Acum 2 ani

L-as intreba pe nea ALDE asta, stie despre ce eroi e vorba? De ce nu merg ei sa depuna o coroana dupa festivitati? Sau nu ii vede lumea, si comemorarea asta e doar o fatarnicie? Nu v-ati luat destula mumu la alegeri?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 2 ani

Alde tocaciu, da voi cand va schimbati numele partidului? Ca Alde europa v- au dat afara, chilangiilor la lectia de democratie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus