Joi,
18.08.2022
Parțial Noros
Acum
30°C

Cisnădie: rețeaua de apă va fi contorizată pentru toți consumatorii

Cisnădie: rețeaua de apă va fi contorizată pentru toți consumatorii

Preluată de către Apă Canal SA Sibiu din 2009, distribuirea apei potabile către locuitorii orașului Cisnădie include, încă, zone în care abonații plătesc acest serviciu paușal, din lipsa contoarelor. Sistemul paușal urmează să dispară, societatea de apă și canal tocmai lansând proiectul de instalare de apometre și în zonele din Cisnădie în care acesta nu există.

Aproape 340.000 de lei, fără TVA, a alocat Apă Canal SA Sibiu pentru completarea sistemului de contorizare a apei din orașul Cisnădie. ”Lucrarea constă în execuția de cămine de apometru și montaj contoare pe branșamentele individuale existente pe mai multe străzi din Cisnădie. Căminele pentru apometre se vor monta în carosabil, trotuare, căi de acces, după caz. Scopul investiției este de a îmbunătățirea serviciilor oferite de operatorul regional Apă Canal Sibiu consumatorilor și implicit la creșterea calității infrastructurii fizice urbane la nivelul orașului Cisnădie”, descriu cei de la Apă Canal Sibiu, în documentația procedurii de atribuire a contractului descris. Contoarele de apă ce urmează a fi instalate vor fi furnizate de Apă Canal SA.

Cisnădienii care, la finalul proiectului, vor plăti serviciile pe baza datelor măsurate de contoare sunt cei care locuiesc pe străzile Caiselor, Mihai Eminescu, Cireșilor. Dezrobirii, Podului, Cindrelului, Patrioților, Târgului, Teilor, Grădinilor, Transilvaniei, Florilor, Abatorului, Bujorului și Stupului.

Lucrările trebuie finalizate în termen de patru luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, iar garanția solicitată este de 36 de luni de la semnarea recepției la terminarea lucrărilor. Potrivit documentației de atribuire a lucrărilor, suprafețele afectate de această investiție vor trebui refăcute.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus