Vineri,
18.09.2020
Parțial Noros
Acum
20°C

BC CSU Sibiu își donează maiourile de la FIBA. Sibienii aleg pe cine vor ajuta

06 Decembrie 2019 12:16

BC CSU Sibiu își donează maiourile de la FIBA. Sibienii aleg pe cine vor ajuta

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu își vor dona maiourile galbene, în care au evoluat în FIBA Europe Cup în premieră, către 12 cauze umanitare propuse de suporterii CSU Sibiu și de ONG-uri sibiene. Astfel, începând de azi și până duminică, 8 decembrie, cei care doresc pot face propuneri de campanii și cazuri sociale în care licitarea unui maiou de joc ar putea fi de folos.

Baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu s-au gândit să îi dea Moșului o mână de ajutor, dorindu-și să contribuie printr-o faptă bună la ajutarea și susținerea unor oameni care nu trec prin cele mai fericite clipe. Astfel, au ales să își doneze maiourile galbene de joc din FIBA Europe Cup – purtând autograful fiecăruia – unor cauze nobile.

În următoarele 2 zile – începând de acum și până pe 8 decembrie, la ora 20 – clubul îi invită pe sibieni să propună cazuri sociale sau campanii care ar putea avea nevoie de sprijin.

„Vă rugăm să ne oferiți un minim de detalii și, eventual, linkuri utile de unde putem aduna informații și materiale de promovare. Noi vom alege 12 dintre ele și vom trage la sorți, pentru fiecare, câte un maiou marca ANDU, partenerul tehnic al echipei la nivel național și internațional. Ulterior, vom crea un eveniment special pe Facebook, urmând a posta în cadrul acestuia câte un anunț de licitație pentru cele 12 cauze. Vă vom invita să distribuiți acest eveniment și postarea respectivă și să invitați cât mai mulți prieteni să urmărească această campanie și să contribuie la inițiativa noastră”, transmit oficialii CSU.

Pe 9 decembrie vor fi anunțate cele 12 cauze și vor fi inițiate licitațiile care vor se derula până pe 21 decembrie, la ora 11. Reprezentanții cazurilor și jucătorii le vor oferi personal maiourile celor 12 câștigători la meciul cu U BT Cluj Napoca, banii urmând a fi donați tot atunci.

Foto: BC CSU Sibiu

Vizualizari: 275

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus