Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Concert cu corul Bach la Biserica Reformată

Concert cu corul Bach la Biserica Reformată

Corul Bach din Sibiu împreună cu o orchestră de cameră și patru soliști vocali, vor interpreta prima parte a oratoriului Messiah de George Friedrich Handel, la Biserica Reformată din strada Mitropoliei numărul 9. Evenimentul va avea loc duminică, 15 decembrie. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Această primă parte a oratoriului Messiah relatează istoria vestirii și nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Ca un cadou pentru public, concertul se încheie cu vestitul Halleluja, compus de Händel pentru încheierea părţii a doua a oratoriului. Vor cânta soprana Melinda Samson şi mezzosoprana Elisa Gunesch din Sibiu, tenorul Nicolae Simonov din Bucureşti şi basul de origine olandeză Auke Kempkes din Elveţia. Orchestra de cameră va interpreta pe instrumente baroce, pentru a reda cât mai fidel sunetul original al lucrării.

Din cauza faptului că spațiul biserici reformate nu este suficient de mare pentru a găzdui un public numeros, concertul va fi susținut de două ori. Primul va începe de la ora 16:00 și al doilea de la ora 18:00, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane interesante să trăiască experiența acestei compoziții. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Invitaţiile se pot ridica începând din 9 decembrie din sacristia Bisericii Evanghelice, Piața Huet 1, iar în seara concertelor la Biserica Reformată din strada Mitropoliei numărul 9.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus