Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
3°C

România anului 2019: Un bărbat din Dolj a dat foc unei femei despre care credea că e vrăjitoare

România anului 2019: Un bărbat din Dolj a dat foc unei femei despre care credea că e vrăjitoare

O femeie de 83 de ani din comuna Pleniţa, județul Dolj, a fost găsită decedată și parţial carbonizată în curtea unui bărbat de 43 de ani. Se pare că omul ar fi crezut că femeia ar fi vrăjitoare, acesta fiind și motivul pentru care i-a dat foc. În interiorul casei a fost găsită o a doua femeie, de asemenea decedată.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi în această dimineață cu privire la faptul că o femeie a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui bărbat din Pleniţa.

„IPJ Dolj a fost sesizat despre faptul că, în comuna Plenița, un bărbat de 43 ani a aruncat cu benzină asupra unei femei de 83 ani, (având suspiciuni că ar fi vrăjitoare) după care i-a dat foc. Evenimentul s-a petrecut în curtea bărbatului. Victima a decedat. La sosirea polițiștilor, aceștia au găsit în locuința bărbatului pe mama acestuia, de 65 ani, decedată, fără a prezenta urme de violență. Autorul faptei a fost condus la sediul P.P. Plenița", informează autorităţile.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

S

Acum 1 an

Și ce, asta e articol momeala ca să înjuram oltenii?
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 1 an

La fel s-a inramplat si la Bogatu, jud. Sibiu, săptămâna asta. Asta pentru cei care vor incepe cu vai oltenii, pesedistii, nu mai stiu eu ce. Mediul rural românesc e la pământ.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus