Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
11°C

Susținem inima prin muzică: Concert caritabil pentru pacienții oncologici în Sala Oglinzilor

Susținem inima prin muzică: Concert caritabil pentru pacienții oncologici în Sala Oglinzilor

Asociația „Sus Inima” organizează un concert caritabil „Susținem inima prin muzică”, fondurile strânse vor fi utilizate în sprijinirea pacienților oncologici din Sibiu. Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie, de la ora 18:00 la sediul Forumului German.

Asociația „Sus Inima” îi aduce pe soprana Anca Boieru și pianistul Levi Kozma într-un concert caritabil care va bucura publicul. Evenimentul va avea loc în Sala Oglinzilor, iar intrarea se realizează în baza biletelor care vor putea fi achiziționate în seara concertului. Prețului unui bilet este de 30 de lei.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor susține activitatea asociației „Sus Inima” care vine în sprijinul pacienților oncologici din Sibiu prin mai multe inițiative, de la suport psihologic și până la servicii de cazare. “Pas cu pas am pus bazele primului centru de suport oncologic pentru pacienții din Sibiu. Casa Sus Inima oferă un cămin pentru cei care vin din alte localități pentru a urma un tratament oncologic în Sibiu, personalului centrului numărând astăzi doi navigatori oncologici, un psiholog, un nutriționist si numeroși colaboratori. În plus, organizăm grupuri de suport psihologic clasic dar și prin art-terapie pentru pacienți. Ne bazăm activitatea 100% prin donații, de aceea invităm sibienii să se alăture cauzei noastre”, a spus Carmen Chindriș, cea care conduce Asociația “Sus Inima”.

sursa: Primăria Municipiului Sibiu sursa: Primăria Municipiului Sibiu

Soprana Anca Boieru este o solistă consacrată, creativă, plină de energie și motivată în a transmite emoție și sensibilitate prin muzică. Cu o experiență vastă în mai multe genuri muzicale clasice, aceasta susține recitaluri în limbi moderne diferite. Pianistul Levente Kozma a descoperit pianul la vârsta de 6 ani. Cu studii universitare în domeniu finalizate la Cluj-Napoca, a învățat de la pianiști celebri precum Walter Krafft (Germania), Csíky Boldizsár (România), Martin Hughes (Austria), Georg Sava (Germania). Tehnica sa pianistică, cu totul remarcabilă, se datorează emoției cu care interpretează fiecare lucrare.

Asociația "Sus Inima" este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, având ca scop sprijinirea persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât şi a familiilor şi îngrijitorilor lor. Dorința organizației este ca nimeni să nu treacă singur prin cancer.

Sursa foto principal: Primăria Municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus