Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Magia Crăciunului la Șelimbăr. Copiii sunt așteptați la ateliere de creație

Magia Crăciunului la Șelimbăr. Copiii sunt așteptați la ateliere de creație

Primăria și Consiliul Local Șelimbăr organizează ateliere de creație pentru copii în cadrul evenimentului „Magia Crăciunului la Șelimbăr” aflat la cea de-a 3-a ediție.

Elevii școlii generale din Șelimbăr sunt așteptați astăzi la Căminul Cultural Șelimbăr între 10:00 și 16:00, iar copiii din Veștem sunt invitați mâine la Căminul Cultural Veștem în același interval orar. Organizatorii vor pune la dispoziția celor mici materialele necesare pentru realizarea de sorcove, precum și turtițe dulci ce vor fi decorate de sezon cu vopsele din ingrediente naturale pe bază de pastă de zahăr.

Atmosfera va fi animată de colinde și cântece pentru copii, dar și de ajutoarele lui Moș Crăciun care le vor povesti celor mici despre datini și tradiții românești, îi vor ajuta în cadrul atelierelor, spun organizatorii.

La atelierele de creație sunt așteptați peste 300 de copii, evenimentul adresându-se tuturor elevilor din cele două școli. Participarea la „Magia Crăciunului la Șelimbăr” este gratuită.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus