Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Prima doamnă, Carmen Iohannis, a vizitat centrul „Prichindelul” alături de elevii de la Lazăr

Prima doamnă, Carmen Iohannis, a vizitat centrul „Prichindelul” alături de elevii de la Lazăr

Prima doamnă, Carmen Iohannis, împreună cu elevii ei de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, au făcut o vizită copiilor și mămicilor din Complexul de servicii comunitare „Prichindelul” din Sibiu. Cel mai mare complex de servicii sociale din județ este format din patru componente – un centru de plasament pentru copii cu dizabilități, un centru de primire în regim de urgență, un centru maternal și recent au început să se preocupe și de copii care suferă de autism.

Nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis își aduce elevii la centrul „Prichindelul” din Sibiu. Această vizită a devenit tradițională pentru prima doamnă, care chiar dacă nu mai locuiește permanent în Sibiu, revine an de an la copiii și mamele aflate în nevoie. „Carmen Iohannis a devenit un patron spiritual al acestei instituții, dar cel mai important este faptul că insuflă această iubire față de aproape elevilor ei de la Colegiul Național «Gheorghe Lazăr»”, spune Onoriu Moldovan, directorul complexului.

Vizita a avut loc miercuri, 18 decembrie, zi în care copiii complexului „Prichindelul” s-au bucurat și de vizita mai multor elevi și studenți din Sibiu, care le-au pregătit celor mici un spectacol care prevestește venirea lui Moș Crăciun. În următoarea perioadă, mai mulți elevi vor trece pragul complexului pentru a sărbători alături de copii preț de câteva ore.

sursa: Carmen Iohannis - Facebook sursa: Carmen Iohannis - Facebook

sursa: Carmen Iohannis - Facebook sursa: Carmen Iohannis - Facebook

sursa: Carmen Iohannis - Facebook sursa: Carmen Iohannis - Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

elena barbu

Acum 4 ani

De unde si pana unde -prima doamna-.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus