Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Teatrul GONG introduce biletul flexibil, pentru toate spectacolele, din 2020

Teatrul GONG introduce biletul flexibil, pentru toate spectacolele, din 2020

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu introduce biletul flexibil pentru toate spectacolele din repertoriu, o opțiune valabilă începând din ianuarie 2020.  

„Știm cât de complicat poate fi să te organizezi atunci când vine vorba de programul copiilor. Cei mici se îmbolnăvesc des sau își schimbă starea de spirit pur și simplu. Din acest motiv, venim cu o opțiune care să le permită părinților reprogramarea vizitei la teatru, fără complicații.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret.

Biletul flexibil permite anularea locului la evenimentul pentru care a fost emis și relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii. Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face doar la sediul teatrului și nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, așa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării. Cererea de anulare este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Biletele vor fi marcate corespunzător pentru fiecare opțiune în parte, tarif normal 9 lei: tichet nerambursabil, nemodificabil sau tarif flexibil 12 lei: tichet nerambursabil, modificabil. Această opțiune nu este valabilă pentru atelierele de creație, spectacolele invitate sau alte evenimente speciale găzduite de-a lungul anului. Biletul flexibil poate fi achiziționat atât online, cât și de la sediul teatrului.

Actorii Teatrului Gong revin pe scenă în 2020 cu spectacolul „Povestea celor trei purceluși, care sunt...patru”, ce va fi prezentat sâmbătă, 11 ianuarie, de la orele 11:00 și 18:00, și duminică, 12 ianuarie, de la ora 11:00. Agenda de spectacole a lunii ianuarie continuă cu cele mai îndrăgite spectacole din 2019, printre care „Pinocchio” și „Wanda”. Tot din 11 ianuarie cei mici sunt așteptați să își ocupe locurile la atelierele de creație printr-un modul special, coordonat de Diana Ribana. Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro

 

Foto: Cătălina Drăghici

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus