Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Teatrul Național Radu Stanca și DENT ESTET Sibiu devin Parteneri de Onoare

Teatrul Național Radu Stanca și DENT ESTET Sibiu devin Parteneri de Onoare

Teatrul Național Radu Stanca și DENT ESTET Sibiu au început un parteneriat de onoare. Din luna decembrie, toți actorii teatrului vor beneficia de pachete personalizate de tratament, investigații și tratamente de prevenție dentară în clinica DENT ESTET Sibiu. De asemenea, copiii actorilor teatrului vor beneficia de servicii dentare complete din toate ramurile stomatologiei pediatrice în clinica DENT ESTET 4 Kids Sibiu, prima clinică stomatologică din regiune dedicată exclusiv copiilor.

Grupul DENT ESTET devine, astfel, susținător al celei mai prestigioase instituții culturale din Sibiu și un promotor al culturii ca valoare fundamentală a românilor.

Suntem recunoscători pentru povestea frumoasă pe care o trăim la Sibiu de când am inaugurat clinicile noastre aici, acum un an. Ne dorim să oferim înapoi comunității locale serviciile noastre de excelență în stomatologie, de aceea suntem onorați să anunțăm parteneriatul de încredere pe care l-am început cu actorii Teatrului Național Radu Stanca (TNRS), alături de domnul director Constantin Chiriac. Suntem mândri să susținem marile valori ale României, iar faptul că putem sprijini actorii TNRS în a le oferi zâmbete care fac istorie, ne împlinește”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului DENT ESTET.

Manifestările culturale fac parte din ADN-ul comunității locale din Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” devenind, de-a lungul timpului, un pilon regional de cultură, si educație. În semn de respect și apreciere, DENT ESTET și-a luat angajamentul de a sprijini pe termen lung cultura ca parte din activitățile derulate pentru și alături de comunitatea sibiană.

Întotdeauna prin proiectele și parteneriatele pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului am plecat de la nevoia comunității și cum îi putem veni în întâmpinare prin tot ceea ce facem, deoarece dincolo de toate, cel mai important obiectiv pentru noi toți este omul. Sunt fericit că prin această colaborare pe care o începem alături de DENT ESTET Sibiu urmăm principii și valori comune, alături de prieteni care se preocupă de tot ceea ce înseamnă calitate, zâmbet și miracol în viața noastră. Calitatea serviciilor, echipele de specialiști și tehnologiile pe care le pun la dispoziția pacienților reprezintă un lucru extraordinar și o garanție că avem alături un partener serios și responsabil”, spune domnul Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național Radu Stanca Sibiu.

În ultimii zece ani au fost dezvoltate parteneriate cu asociații precum Salvați Copiii, Fundația Inimi Deschise, programul „Ajungem Mari” al Asociației Lindenfeld care au ca obiectiv central sprijinirea copiilor și a tinerilor pentru o dezvoltare sănătoasă a societății în care trăim. Începând de anul acesta, au fost demarate și la Sibiu programe de sprijinire a comunității locale pentru Teatrul Național Radu Stanca, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) si Cindrelul Junii Sibiului, dar și de educație dentară gratuită, alături de Fundația Polisano.

Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani de existență, echipa s-a extins la un număr de 350 de specialiști, dintre care 110 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. DENT ESTET deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 3 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio. Toate acestea reunesc un număr de 60 de săli de tratament echipate la standarde hi-tech, pe o suprafață totală de 3.600 de metri pătrați, care includ și 3 săli de chirurgie complet utilate. DENT ESTET oferă o experiență integrată prin cele trei centre de imagistică și radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizată (CBCT). Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat anul trecut prima clinică dentară complet digitalizată din România și cel mai mare centru Planmeca Digital Academy. Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară. Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.dentestet.ro

www.de4kids.ro

www.de4teens.ro   

www.dentalmanagers.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus