Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Zile libere pentru bugetari, de sărbători: 27 decembrie și 3 ianuarie

Zile libere pentru bugetari, de sărbători: 27 decembrie și 3 ianuarie

Guvernul va aproba ca zilele de 27 decembrie și 3 ianuarie să fie libere pentru angajații din sistemul bugetar. Trezoreria va lucra și în data de 27 decembrie, a anunțat, vineri, premierul Ludovic Orban, în deschiderea ședinței Executivului, scrie Agerpres.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat, la solicitarea prim-ministrului, că este pregătit proiectul de hotărâre de Guvern privind acordarea de zile libere pe 27 decembrie și 3 ianuarie pentru angajații din sistemul bugetar, acestea urmând să fie recuperate ulterior. „Trezoreria va lucra pe 27 decembrie” chiar și în cazul în care sunt acordate zile libere, a adăugat premierul.

"Sistemul bancar va lucra pe 27, lucrăm și noi și va lucra până pe 31. Asta înseamnă că vor fi 23, 24 se va lucra, 27, 30 și 31. Deci nu închidem Trezoreria, să anunțăm pe 20, așa cum au făcut alții", a completat ministrul Muncii.

Sursa foto: gov.ro

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Mă bucur pentru bugetari ,eram foarte îngrijorat de faptul că guvernul liberal are de gând să nu mai facă discriminare între angajații de la stat şi privat .Acum m-am liniştit şi mă gândesc foarte serios dacă guvernul României nu cumva este ostaticul sistemului bugetar .La următoarele alegeri sigur ,sigur nu voi vota PSD ,sau PNL.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus