Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Meci de vacanță pentru Hermannstadt. Sibiul e pe locul 10

Meci de vacanță pentru Hermannstadt. Sibiul e pe locul 10

AFC Hermannstadt a învins astăzi pe Politehnica Iași cu 1-0, într-un meci liniștit, perfect înaintea sărbătorilor de iarnă. Sibienii au marcat extrem de norocos în minutul 12. Romario Pires a prins un șut din marginea careului de 11 metri, care însă nu părea periculos. În drumul spre portarul ieșenilor, Târnovanu, mingea a fost deviată cu mâna de un fundaș moldovean și a intrat în plasă.

_MG_9032

Vacanța a venit cu adevărat în minutul 21, când Platini a primit direct cartonașul roșu, după ce a intrat direct cu talpa pe tibia lui Cordea. În corul protestatarilor moldoveni a venit și antrenorul Mihai Teja, acesta fiind eliminat și el de arbitru.

_MG_9072

Prima repriză a fost dominată liniștit de sibieni, însă singura ocazie importantă s-a consumat în minutul 28. Yazalde a scăpat spre poarta ieșenilor, însă a șutat pe lângă poartă, deși avea și posibilitatea unei pase către Petrișor Petrescu, rămas singur în partea dreaptă.

După pauză, jocul preventiv al sibienilor a continuat, fără a fi de comentat prea multe faze de poartă.

Cu acest scor, sibienii scapă de locul 13 și urcă până pe poziția 10, cu 23 de puncte. Aici poate rămâne până la reluarea campionatului dacă Sepsi va învinge Chindia, ocupanta locului 12, cu 21 de puncte.

Campionatul se va relua pentru sibieni în întâi februarie, când vor juca pe Municipal, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Apoi, ultimele trei partide din campionatul regulat sibienii le vor juca cu FC Botoșani în deplasare, ASTRA Giurgiu – acasă și FC Voluntari, în deplasare.

_MG_9045 _MG_9040 _MG_9000 _MG_8988

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adin

Acum 4 ani

Ceea ce au jucat nu se poate numi fotbal. A fost jalnic din toate punctele de vedere, singurul lucru care ne-a salvat e ca iesenii au fost si mai praf decat noi. Am auzit pe cineva langa mine zicand: "frumos meci, nu mai venim". Nici eu n-o sa mai platesc prea curand un bilet ca sa vad asa ceva. Nu conteza ca ai castigat sau pierdut, cand ai atitudinea asta pe teren esti deja invins.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus