Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm With Rain
Acum
23°C

La mulți ani Sibiu, La mulți ani PLUS!

La mulți ani Sibiu, La mulți ani PLUS!

2019 a fost un an plin de provocări atât în plan politic, cât și personal, în care unii dintre noi am făcut ceea ce am zis că nu vom face niciodată: am intrat în politică. Partidul Libertății, Unității și Solidarității a împlinit un an. În acest an tot mai mulți au venit alături de noi și acum suntem peste 15.000 de membri.

În 2019 am înființat comunitățile locale, atât în țară cât și în diaspora, am organizat filialele judetene și am ales noul Consiliu Național care, împreună cu președintele Dacian Cioloș, vor dezvolta partidul în următorii ani. Am trecut prin două campanii electorale și avem 4 reprezentanți în Parlamentul European. Președintele partidului nostru este liderul grupului europarlamentar Renew Europe.

La Sibiu, partidul PLUS a constituit Filiala Județeană, care numără în prezent 379 membri și a organizat 26 comunități locale. Acum suntem în etapa de selectare și pregătire a candidaților la alegerile locale, cu care ne dorim să marcăm primele schimbări așteptate de o mare parte a cetățenilor în administrația publică locală.

Dorim ca anul 2020 să ne aducă normalitate, reușite profesionale și bunăstare, bucurie alături de cei dragi și sănătate deplină. Dar am invatat ca acestea nu vin din senin, pentru toate va trebui să muncim și cu toții suntem hotărâți să dăruim timpul, experiența și efortul nostru.

Suntem 379 cei care ne-am angajat să facem lucrurile mai bine și dorim ca schimbările pe care le aducem să aibă susținerea cât mai puternică a locuitorilor din județ. De aceea, continuăm efortul de creștere a partidului în toate localitățile și invităm pe toți cei care se simt asemenea nouă – pregătiți să facă și determinați să schimbe – să se alăture partidului PLUS.

Trăind liniștea sărbătorilor și sperând la un an mai bun, vă invităm să vă înscrieți în Partidul Libertății Unității și Solidarității. Ne gasiti la https://www.ro.plus/adeziune.

La mulți ani Sibiu, La mulți ani PLUS!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus