Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un tânăr din Brădeni, prins drogat la volan. Alți doi, din Ocna și Avrig, băuți

Un tânăr din Brădeni, prins drogat la volan. Alți doi, din Ocna și Avrig, băuți

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele unui tânăr de 21 de ani din Brădeni, după ce a fost prinsconducând mașina sub influența drogurilor. Se afla în Agnita în momentul în care a fost depistat de polițiști și a a fost testat de către poliţişti cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum Methamphetamine. Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologie de sânge şi urină în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive.

Băut conducând o mașină neînmatriculată

Ajunul Crăciunului  i-a adus unui bărbat de 38 de ani din Ocna Sibiului un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Bărbatul a fost oprit de polițiști în 24 decembrie, în jurul orei 20,00, pe strada Alămorului din oraşul Ocna Sibiului.  S-a dovedit că se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat şi se afla sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident. Alcoolemie 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tot în 24 decembrie a.c., în jurul orei 21,30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105G din comuna Racoviţa, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Avrig, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit un cap de pod. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, s-a constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

bautura se poate cumpara si din benzinarii!da driguri de unde ca nu se vind SE TRAFICHEAZA politistii lui diicot sau cum dracu ii zice de ce nu fac verificari? sau nu au voie ca-i dispozitie de la sefi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus