Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Miriuță nu e singurul. Încă doi antrenori pe lista FC Hermannstadt

30 Decembrie 2019 18:03

Miriuță nu e singurul. Încă doi antrenori pe lista FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a rămas fără antrenor după plecarea lui Eugen Neagoe, iar conducerea clubului sibian îi caută un înlocuitor. Vasile Miriuță, în vârstă de 51 de ani, ar putea reveni la echipă.

Vasile Miriuță este liber de contract din luna octombrie, după o scurtă experiență în Ungaria, la Kisvarda.

„Am semnat actele. A semnat și Eugen. Până acum nu am insistat foarte mult pe acest subiect pentru că aveam antrenor, nu poți, legal, să semnezi cu alt antrenor. Până în 6 ianuarie găsim, atunci e reunirea. Până atunci vom avea sigur antrenor. Suntem în discuții cu trei antrenori, să vedem. Este și Vasile Miriuță printre ei, da”, a spus Iuliu Mureșan, președintele FC Hermannstadt, pentru Digi Sport.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Gotcha

Acum 7 luni

Dumnezeu sa ne fereasca de Miriuta....sunt si asa destule probleme la echpa si nici nu are rost sa le mai enumaram acum...ne-am lamurit de Miriuta...poate fi inlocuitorul de servici a dlui Muresan dar de data asta il rugam pe dl Muresan sa ne aduca un antrenor care stie meserie! Avem mare nevoie de asta...nu mai vrem sa mergem la stadion si sa ne fie rusine de ce joaca echipa!!!
Raspunde

Un sibian

Acum 7 luni

Fără Miriuță la Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus