Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

Puma Club Sibiu spune că a devenit cel mai bun club sportiv de lupte din țară în 2019

Puma Club Sibiu spune că a devenit cel mai bun club sportiv de lupte din țară în 2019

Puma Club la final de 2019 îşi face bilanţul succeselor. Sportivii clubului de Taekwon-do au reuşit şi anul acesta să reprezinte Sibiul cu mândrie în cadrul celor mai importante competiţii naţionale şi internaţionale din domeniu.

Pe plan naţional, în perioada iunie – decembrie 2019, Puma Club a participat la patru dintre evenimentele organizate de Federația Română de Taekwon-do ITF. Cupa internațională “Gen Choi” – Oradea, 20-22 iunie, cu un lot de 36 de sportivi, Stagiu Național pentru sportivi – Mamaia, 26-31 august, cu un lot de 12 sportivi, Cupa României Juniori III, II, I și Seniori – Vaslui, 15-17 noiembrie, cu un lot de 46 de sportivi și Cupa Transilvania, Cluj Napoca – 13-14 decembrie, cu un lot de 31 sportivi.

Puma Club (5)

Rezultatele au fost excepționale, clasându-se pe locul I la fiecare dintre competiții. Mai mult, în urma punctajelor acumulate în cadrul competiţiilor, finalul de an a adus clubului titlul de Cel mai bun club de lupte din România, oferită de Federația Română de Taekwon-do ITF.

„Participarea la competițiile naționale a adus recunoaşterea județului Sibiu, ca fiind un promotor al artelor marţiale şi al sportului de performanţă, în general. Prin participarea la cele trei competiții și la stagiul de pregătire de la Mamaia, am obținut experiență, medalii și implicit puncte care s-au contabilizat în ranking-ul sportivilor Federației Române de Taekwon-do. Mulţumim autorităţilor locale, Primărei Municipiului Sibiu şi Consiliului Judeţean Sibiu pentru susţinerea oferită în participarea la competiţiile de Taekwon-do menţionate. Împreună facem performanţă şi aducem rezultate în municipiu şi judetul Sibiu”, a declarat Ciprian Banea, Secretar General al Puma Club.

Este demnă de menționat performanţa obţinută luna aceasta de sportivii sibieni în cadrul Cupei Transilvania de la Cluj Napoca, unde au câştigat detașat -  locul 1 în Clasamentul General Juniori III-II, titlurile de Cel mai bun sportiv al competiției: Trâmbițaș David (trei medalii aur, o medalie argint) şi de Cea mai bună sportivă a competiției: Răchițan Ștefania (trei medalii aur, o medalie bronz).

Puma Club (4)

Puma Club a participat prin sportivii săi selecționați în lotul național de Taekwon-do al României la Campionatul Mondial de Taekwon-do din Germania, în luna aprilie și la Campionatul European din Bosnia (Sarajevo), în luna octombrie 2019. Mai mult, Clubul este de șase ani neînvins la categoria de copii, sub 14 ani, anul acesta câștigând cinci trofee din cinci, la competiții la care au participat câte 30 cluburi din toată țara.

Ca urmare a acestor rezultate, sportivii clubului Dancu Marius, Văcariu Vlad, Achim Marius și Radu George au fost desemnați la Gala Sportului Sibian organizat de DJST Sibiu pe locurile I, II și două mențiuni, între cei mai buni sportivi ai județului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Puka

Acum 2 ani

Si cand te gandesti ca ...tot proiectul a inceput de la o gluma cu schimbarea unei litere dintr-un cuvant obscen scris pe usa liftului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus