Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Coloane de mașini către Arena Platoș. Circulația îngreunată din ultimele zile se menține

Coloane de mașini către Arena Platoș. Circulația îngreunată din ultimele zile se menține

Vremea frumoasă pentru această perioadă și zilele libere i-au convins pe iubitorii de zăpadă să mai dea o tură până la Păltiniș și astăzi. Traficul este în continuare îngreunat în această zonă.

Pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș valorile de trafic se mențin ridicate, cu ambuteiaje create în special în zona Arena Platoș Păltiniș. La fața locului sunt prezente echipaje din cadrul Serviciului Rutier Sibiu și Postului de Poliție Păltiniș, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu. De asemenea, la o distanță de aproximativ doi km spre Arena Platos se circulă în coloană.

Autoritățile le recomandă celor care ajung în zonă să respecte indicațiile polițiștilor care supraveghează și dirijează traficul rutier în zonă și să parcheze doar în zonele special amenajate. Parcările neregulamentare nu afectează doar traficul autovehiculelor ci și pe cel al autospecialelor care trebuie să intervină în situația unui eveniment, arată sursa citată.

Nu uitați că în această perioadă urcarea spre Păltiniș sau coborârea din stațiune poate depăși timpul unei deplasări normale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 4 ani

Stați acasă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus