Sâmbătă,
19.09.2020
Innorat
Acum
21°C

FOTO Incendiu la Bungard: flăcări imense au cuprins o șură

04 Ianuarie 2020 11:51

FOTO Incendiu la Bungard: flăcări imense au cuprins o șură

Pompierii militari sibieni au fost solicitați, în dimineața zilei de sâmbătă, să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Bungard.

Intervenția autorităților a fost solicitată în dimineața zilei de sâmbătă, Inspectoratul pentru situații de urgență alocând două echipaje de pompieri militari și unul de prim-ajutor. Până la sosirea pompierilor, din șura în flăcări au fost eliberate, de către proprietar, animalele. ”Nu sunt semnalate victime. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervenția se află în dinamică”, se arată într-un comunicat al celor de la ISU Sibiu.

”După o intervenție care a durat peste trei ore, salvatorii sibieni au lichidat incendiul. Au ars peste 8.000 de baloți de fân, iar șura cu o suprafață de 450 mp a fost afectată în proporție de 80%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric”, au anunțat, mai apoi, pompierii sibieni.

incediu 1 icendiu 2

Sursa foto: ISU Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus