Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Orban: Președintele României și cu mine am hotărât să declanșăm alegeri anticipate

Orban: Președintele României și cu mine am hotărât să declanșăm alegeri anticipate

Ludovic Orban a anunțat, vineri, după o întâlnire de o oră cu președintele Klaus Iohannis că au decis împreună să declanșeze procedurile pentru organizarea de alegeri anticipate. „O spun clar, președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate”, a spus premierul.

Acesta a precizat că a fost desemnat un grup de lucru care se va ocupa de negocieri cu partidele pentru a întruni sprijin pentru procedura de declanașare a alagerilor anticipate, scrie digi24.ro

Ludovic Orban a explicat că românii nu își mai doresc să fie conduși de PSD, care acționează „ca o frînă” în Parlament și singura soluție este să se organizeze alegeri anticipate cât mai aproape de alegerile locale, care ar trebui să aibă loc în luna mai.

Întrebat dacă va demisiona pentru a începe procedura pentru declanșarea anticipatelor, Ludovic Orban a refuzat să răspundă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1275

Comentarii

8 comentarii

///

Acum 4 ani

Adica primii doi oameni in stat au hotarat! Tandemul! Cine isi face coc sau isi pune baic ca sa fie ca Ceausescu si cu Leana?
Raspunde

///

Acum 4 ani

Erata> batic!
Raspunde

El Borado

Acum 4 ani

Hai sa asteptam sa se intample ! Oare vor fi sau nu ?!?!? Asta e marea intrebare.
Raspunde

Maria Pop

Acum 4 ani

Faptul ca ii comparati cu sotii Ceusescu denota doar ca sunteti un postac si propagati ura !
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

seful decide si sluga zice da sa traiti sefu am nteles no acum la vot ca asa ne convine noua ppe pdl sau pnl ce sintem vreu turcana presedinte
Raspunde

Jan valjan

Acum 4 ani

De ce nu demisiioneaza ambi .. era o usurare ptr tara ...au dereglat tot ce mai functiona cat de cat bine in tara....Ei nu sant cei mai buni si nici indicati sa stea in fruntea tari
Raspunde

Oko

Acum 4 ani

Și cine vroiai să hotărască? Populația deja s-a exprimat la vot. Cine ai vrea să declanșeze? Dragnea? Veorica? Iliescu?
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

Cand s-a exprimat populatia la vot? Au fost alegeri europarlamentare si prezidențiale...nu parlamentare... Le fuge pământul de sub picioare...daca nu fac repede alegeri, nu mai iau nici 20% la toamna
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus