Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
21°C

Ministrul Transporturilor anunță că până la finalul anului vom merge de la Sibiu la Cluj pe autostradă

Ministrul Transporturilor anunță că până la finalul anului vom merge de la Sibiu la Cluj pe autostradă

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că loturile 1 şi 2 din Autostrada Sebeş-Turda vor fi finalizate până la sfârşitul anului şi date în trafic, avertizând antreprenorii şi subcontractorii că nimeni nu îşi bate joc de România şi de banii românilor, informează Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda, unde a vizitat loturile 1 şi 2, că antreprenorii şi subcontractorii şi-au luat angajamente pentru finalizarea lucrărilor.

„Angajamentele luate de către cei doi antreprenori generali, în prezenţa subcontractorilor şi beneficiarilor, CNAIR, sunt certitudini că, în acest an, cele două loturi de pe Sebeş-Turda vor fi finalizate şi date în trafic, depăşind toate obstacolele.

Acolo unde vedem că lucrurile nu funcţionează, şi trebuie să recunoaştem că nu funcţionează aşa cum ar trebui între antreprenori şi subcontractori, am decis să ne implicăm şi să le spunem că suntem aici să rezolvăm problemele. Subcontractorii s-au plâns de multe ori că nu îşi încasează banii, dar astăzi au fost două-trei voci”, a spus Bode. Întrebat ce se va întâmpla dacă cele două loturi nu vor fi date în folosinţă în acest an, ministrul Transporturilor a răspuns că nu vrea să ameninţe pe nimeni cu contracte reziliate.

„Dacă cineva crede că îşi bate joc de noi, eu îi transmit că se înşeală. De România nu îşi bate joc nimeni şi de banii românilor”, a precizat Lucian Bode.

Acesta speră ca blocajele înregistrate la lucrările de infrastructură şi care au dus la amânări de unu, doi sau trei ani să fie eliminate prin discuţii, astfel încât să fie transformate promisiunile în certitudini.

Lucrările la loturile 1 şi 2 din Autostrada Sebeş-Turda au început la sfârşitul anului 2014, primul având o lungime de 17 km, iar cel de-al doilea de 24,2 km.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Claudiu

Acum 2 ani

Oare nu se poate intra in Cartea recordurilor cu 7km/an construiți?!? Poate se mai iau ceva bani de acolo...
Raspunde

filip

Acum 2 ani

Excelenta Sa Bode reuseste in mai putin de jumatate de an sa ne convinga ca nu e cu nimic mai bun decat predecesorii lui psd-isti! Ai fi tentat sa spui ca habar nu are ca ceea ce promite este complet irealizabil! Dar cred ca stie foarte bine, altfel ar fi adaugat o "mica" precizare: daca nu va fi asa imi voi da demisia (daca voi mai fi in functie).
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 2 ani

o nceput ponta ocontinuat csolos si apoi 3 in 1 psd vreau sa circul pe autostrada din august CLAr bai pdlidt pnlist?
Raspunde

Ion Vizi

Acum 2 ani

Romania... 40km de autostrada in 3 ani.
Raspunde

El Borado

Acum 2 ani

Pana la finalul carui an ?
Raspunde

ROMANUL

Acum 2 ani

Romania nu are nevoie de autostrazi !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus