Sâmbătă,
15.08.2020
Innorat
Acum
20°C

CFR Călători oferă reduceri la prețul biletelor de tren pentru Mersul Trenurilor în vigoare

13 Ianuarie 2020 12:59

CFR Călători oferă reduceri la prețul biletelor de tren pentru Mersul Trenurilor în vigoare

CFR Călători reamintește pasagerilor că și în Mersul Trenurilor în vigoare pot beneficia de reduceri importante la călătoria cu trenul. Astfel, pentru o călătorie Sibiu - Timișoara Nord, prețul unui bilet la clasa a doua este redus la 52 de lei, față de 72 de lei. Reducerea se acordă doar în zilele de duminică.

La peste 100 de trenuri InterRegio se aplică tarife mai mici prin reduceri procentuale sau prin admiterea la călătoria pe anumite porțiuni a abonamentelor la tarif de tren Regio,  transmit reprezentanții CFR printr-un comunicat de presă.

01-1

Intră aici pentru a vizualiza trenurile și relațiile pentru care se acordă reduceri procentuale (între 20% și 45%) din tariful tren Interregio, pentru bilete la tarif întreg și de copil, clasa 1 și clasa a 2-a.

Toate tarifele menţionate includ şi tariful de rezervare a locului.

Pentru o identificare facilă, la căutarea trenurilor pe ruta dorită în modulul “MERS TREN TRAFIC INTERN” de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toate trenurile la care se aplică reduceri procentuale sunt prevăzute cu simbolul “%”.

La toate trenurile Interregio la care se aplică reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (clasa a 2-a) este 3,9 lei.

Intră aici pentru a vizualiza trenurile și relațiile pentru care se permite călătoria cu abonamente valabile la tren Regio la tren Interregio, clasa a 2-a.

02

Posesorii de abonamente de călătorie valabile la trenuri Regio cărora le este permisă circulația cu trenuri Interregio la clasa a 2-a, nu au obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se dorește călătoria cu loc rezervat, călătorul va achita integral diferența tarifară și tariful de rezervare a locului la tren InterRegio (3,90 lei).

Pentru călătoria la clasa 1, se achită integral diferențele tarifare și rezervarea locului la tarif de Interregio clasa 1 (3,90 lei).

Călătorii cu abonamente valabile la tren Regio cuprinse în zonele tarifare 1 -10 km, 11 – 20 km, 21 -30 km, depistați în trenuri IR care nu au oprire comercială în stațiile de plecare sau destinație de pe abonament sau în tren IR care circulă în trafic internațional, vor fi considerați ca fără legitimație de călătorie.

Reducerile procentuale și circulația cu abonamente Regio la tren Interregio sunt valabile până la data de 14 iunie 2020.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători, online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzări bilete din gări și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

Comentarii

2 comentarii

McD

Acum 7 luni

Comicarie CFR...bilete mai ieftine pentru durata mai mare de parcurs (7 ore pana la Timisoara sau 6,5 ore pana la Arad!!!), de conditiile de transport si de legaturile cu alte rute nu mai vorbim...faliment!!! Never ever.
Raspunde

dancp2

Acum 7 luni

da studentii tot moca nu?sa traiasca dragnea sau jos dragnea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus