Duminică,
20.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Bogdan Trif: PNL pedepsește copiii din România

Bogdan Trif: PNL pedepsește copiii din România

Legea inițiată și votată de PSD în Parlamentul României privind dublarea alocațiilor pentru copii a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. PNL, prin vocea Lui Orban și a ministrului Muncii, a anunțat amânarea plăților către copii.

Un gest cinic și lipsit de umanitate al liberalilor care în campania electorală clamau preocuparea față de soarta copiilor din România.

Este ridicol argumentul invocat de guvernarea PNL, acela că nu sunt bani, în condițiile în care Guvernul a renunțat la taxe de miliarde de la bănci și corporațiile din energie.

Din păcate, aceștia sunt liberalii căpușați de PDL, care nu cu mult timp în urmă au tăiat salariile și pensiile românilor, având-o vârf de lance pe Raluca Turcan. Una spun în campaniile electorale, iar la guvernare acționează împotriva interesului național și a bunăstării românilor.

Dacă tot își doresc alegeri, fie ele și anticipate, cu siguranță pentru aceste lucruri mârșave vor da socoteală în fața sibienilor.

Comentarii

8 comentarii

Negrude Fum

Acum 1 an

Atata poluare nu am vazut nici la Copsa
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 an

Bai Trif tu si nevasta ta tot la stat lucrati ? Daca aveti valoare de ce nu sunteti in stare sa va gasiti un serviciu in privat ? Ca in politica am vazut ca nu treci de un anumit prag ca de aceea te numim 10 la suta. Oricum la locale vrem un nou record sa iti schimbam porecla in 9 la suta.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gentiana Vestemean

Acum 1 an

De romani gospodari care tin traditia neamului are Sibiul nevoie, nu de straini, lucruri slabe si vanduti corporatiilor!
Raspunde

lala

Acum 1 an

ba fratica, ai impresia ca locurile de munca "romanesti" sunt doar la stat si restu multinationale? avem si firme romanesti devenite multinationale, nu doar firme din strainatate
Raspunde

amálinei

Acum 1 an

Pentru părinţii care au copil de crescut, vestea că alocaţia copilului va ajunge - doar s-a votat în Parlament, iar preşedintele a promulgat-o! - la aproape un sfert din salariul minim pe economie a generat un mic moment de euforie. Ce să mai spunem de familiile cu patru, cinci copii… Numai că, după promulgare urmează… prorogare. Guvernul a spus că stai să vezi, că nu sunt bani, că să mai amânăm aplicarea legii. „Ciocolata” e deja râvnită de toţi! S-a generat un orizont de aşteptare şi e greu de dat înapoi. Desigur, în toată tărăşenia, PSD-ul îşi freacă palmele. Pe de o parte, a demonstrat cât de fragilă e majoritatea pe care se bazează Guvernul în Parlament, pe de alta, susţinând majorarea alocaţiilor, câştigă capital electoral. Să vină acum premierul Orban cu cifrele din buget, să explice ce şi cum, e apă de ploaie. Prorogarea creşterii alocaţiilor se va lăsa „cu plânsete” - va avea un preţ electoral, chiar dacă… macroeconomic vorbind, Guvernul are dreptate. Dar dincolo de aceste jocuri de glezne ar trebui, poate, să se lanseze o dezbatere mai amplă care să privească atât aceste alocaţii, cât şi tot ansamblul educaţional - şcoală, părinţi - care contribuie la creşterea unui copil. Alocaţia, cât o fi ea, este doar o componentă a unui sistem public care - e suficient să ne uităm în testele PISA - nu funcţionează. Dar n-am auzit pe nimeni să spună că, deşi se măresc alocaţiile, analfabetismul funcţional rămâne în continuare o problemă a societăţii româneşti. Asta poate şi pentru că, politic vorbind, analfabetismul nu doare!
Raspunde

CHE GUEVARA

Acum 1 an

Nu ma pot abtine sa nu spun ca acest Trif este mai prost decat prevedea programul de guvernare al **** PSD! Cu astfel de indivizi PSD A INTRAT IN BALARII, DE UNDE PROBABIL NU VA MAI IESI!
Raspunde

asz

Acum 1 an

Mai mare este pedeapsa pentru copiii care trebuie sa plateasca costurile imprumuturilor contractate de politicieni pentru pomenile de tot felul. Oameni fara sinapse.....
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 1 an

Toți copii sunt deja pedepsiți să muncească pentru a plăti datoriile acumulate prin furt și incompetență în ultimi 30 de ani, în principal de gruparea infracțională organizată numita pesede dar și de alții la fel de "destoinici". Deci viermișor, despre ce bolborosești tu acolo? Despre o pomană cu scop de capcană electorală? Organic sunteți incapabili să vă gândiți la altceva decât la interesele proprii iar in multe cazuri d.p.d.v. profesional sunteți incompetenți. Capabili doar să capușați și să parazitați munca altora spre folosul propriu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus