Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

 Recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, susținut de Constantin Chiriac pentru românii din SUA

 Recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, susținut de Constantin Chiriac pentru românii din SUA

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, aflat în Statele Unite ale Americii pentru o serie de întâlniri pe teme culturale, va fi prezent mâine, 15 ianuarie, la Vista Sky Lounge, în Long Island City SUA, la invitația Asociației Românilor din SUA. Acolo va susține recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă. Recitalul pornește de la dimensiunea poeziei populare ca matrice și explorează legătura creatoare și prietenia unică dintre cei doi scriitori români.

„E important că România are o zi dedicată sărbătoririi Culturii Naționale, ar trebui însă să păstrăm în suflet sărbătoarea Culturii Naționale în toate celelalte zile din timpul anului. Astăzi sunt la New York, în Statele Unite ale Americii și mă bucur că pot oferi comunității de români un prilej de reconectare cu spiritul românesc”, spune Constantin Chiriac.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus