Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Cinci pentru șefia ULBS

Cinci pentru șefia ULBS

Cei cinci candidați pentru funcția de rector al ULBS și-au depus candidatura, iar conform calendarului alegerilor, până în 16 ianuarie dosarele lor vor fi verificate.

Prof. univ. dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Programe Comunitare, prof. univ. dr. Liviu Mihăescu (Facultatea de Științe Economice), prof. univ. dr. habil. Ioan Marian Ţiplic, prorector Programe Academice, prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector Strategie Organizaţională şi Financiară și prof. univ. dr. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio Umane sunt cei cinci candidați la funcția de rector.

Validarea candidaților va fi făcută de Senat în 23 ianuarie, iar în intervalul 27 ianuarie – 1 februarie este programată campania electorală. În 4 februarie este programat primul tur de scrutin, iar în 6 februarie, turul al doilea, pentru ca o zi mai târziu, Senatul ULBS să valideze alegerea noului rector al universității.

După trecerea tuturor etapelor procedurale, proiectele de management ale celor cinci candidați vor fi postate pe site-ul universității.

Prezentarea celor cinci candidați poate fi văzută aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2020/01/09/patru-pentru-ulbs-cine-sunt-si-ce-vor-cei-care-isi-doresc-sa-fie-rector/

http://www.turnulsfatului.ro/2020/01/12/41-dana-preda-candidatul-surpriza-pentru-conducerea-ulbs/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ion Ionescu

Acum 4 ani

Toti 5 sunt slabi, dar Radu, ilie si Tiplic sunt mai buni ca Bondrea. Madam Preda pur si simplu nu isi vede lungul nasului, ca de competență nu poate fi vorba. Mihăescu nu trebuie votat, fiind omul Turcanei iar politicul trebuie exclus din viata academică. Aceste alegeri confirma mediocritatea Ulbs si se explica astfel de ce liceenii sibieni aleg Cluj, Timisoara, Bucuresti sau străinătatea pentru a studia.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

5 doamne si tot cinci!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Danny

Acum 4 ani

De preferat sunt Sorin Radu si dna Ilie. Dna. Preda este o "caricatura", ajunsa aici prin relatii intra si extrauniversitare, fara prea multa experienta didactica! Dl. Tiplic este bine pregatit dar cam rigid. Mihaescu ar schimba culoarea rozalie (psd-ista) a universitatii. Contrar spuselor lui Ion Ionescu, politicul NU trebuie exclus din viata academica. Cele doua ar trebui sa conlucreze pentru a schimba mentalitati si pentru a impulsiona tineretul, destul de debusolat si dezinteresat de viata politica. Afirm asta din contactul zilnic si de ani de zile cu studentii!
Raspunde

Mircea Toma

Acum 4 ani

Radu e prea aservit intereselor de orice tip. Mihaescu e cel mai slab candidat, de departe. Tiplic si daca vrea, nu poate. O doamna va conduce universitatea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus