Joi,
24.09.2020
Cer Senin
Acum
12°C

Ambasadorul de pe ,,cea mai frumoasă stradă din Sibiu”

19 Ianuarie 2020 21:29

Ambasadorul de pe ,,cea mai frumoasă stradă din Sibiu”

Chef, manager, proprietar de business și gazdă primitoare pentru clienții restaurantului Pardon de pe strada Cetății - chef Rafa Marius sau Rafa, cum îl cunoaște aproape toată lumea, a devenit de sâmbătă și... ambasador.

AGGF2753

Brand ambassador, ca sa păstrăm termenul din marketing. Relația foarte bună de colaborare dintre Pardon Restaurant și casa de vinuri Chateau Vartely a trecut în acest an la un alt nivel: Rafa a primit, pe durata anului 2020, titlul de brand ambassador Chateau Vartely în Sibiu. Acest eveniment discret, dar important, s-a petrecut sâmbătă ,18 ianuarie 2020, la Pardon Restaurant, în jurul prânzului, sub supravegherea atentă a unui vin de excepție: Rara Neagră din gama Individo. Ștefan Ombun – manager Produse Moldovenești și reprezentant Chateau Vartely - a pregătit o diplomă elegantă ce reprezintă o confirmare a titulaturii de brand ambassador și s-a declarat extrem de încântat de această colaborare inedită. Pe parcursul anului 2020, Rafa va găti și va posta, atât pe pagina de Facebook Pardon, cât și pe pagina Produse Moldovenești, rețete care se potrivesc cu vinurile din gama Chateau Vartely. Rețete simple, dar savuroase, care vor putea fi preparate acasă de fiecare dintre noi, iar unele dintre ele se vor regăsi și în meniul restaurantului Pardon. Chateau Vartely este și vinul oficial prezent la toate acțiunile din acest an ale ,,orchestrei culinare Soba”. Soba - este un nou brand al restaurantului Pardon, un brand-spectacol ce va fi lansat în curând și care va deservi exclusiv evenimentele corporate, evenimentele în aer liber sau pe cele private.

AGGF2680

Chateau Vartely este un producător important de vinuri din Republica Moldova având în portofoliu peste 120 de medalii și mențiuni de onoare primite la diverse competiții internaționale, iar mai multe detalii despre ei puteți afla accesand www.vartely.md. Alte acțiuni comune Chateau Vartely – Pardon/Rafa Marius vor fi desfășurate în timpul verii și vom afla despre ele tot de pe paginile de Facebook ale celor doi parteneri. Le dorim succes și ne bucurăm că sloganurile ale celor doi parteneri se completează atât de bine: ,,Vin cu dragostea pentru tine pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu’’.

AGGF2827 AGGF2751 AGGF2689 AGGF2782 AGGF2890 AGGF2785 AGGF2896

Comentarii

4 comentarii

mihai

Acum 8 luni

Rafa asta, omul all-in-one, de unde a avut banii investiti cand a pornit afacerea?
Raspunde

SK

Acum 8 luni

Nu poti trai linistit daca nu stii de unde a avut omul bani?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus