Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
5°C

Proiect de 32 milioane de lei, pentru Mediaș. Vor fi construite 88 locuințe pentru tineri

Proiect de 32 milioane de lei, pentru Mediaș. Vor fi construite 88 locuințe pentru tineri

Un număr de 88 de locuințe vor fi construite în viitorul apropiat, la Mediaș, pentru tineri. Clădirile vor fi ridicate cu bani de la guvern.

32,5 milioane de lei alocă actualul guvern pentru construirea unui ansamblu de locuințe, pe strada Gheorghe Lazăr, din Mediaș. Locuințele ar trebui date în folosință în maxim 20 de luni și vor cuprinde, conform proiectului, 24 de garsoniere, 40 de apartamente cu două camere și 24 cu trei camere.

Locuințele vor fi destinate închirierii, fiind construite prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri derulat prin ANL. Beneficiarii vor fi tineri de până la 35 de ani (la data depunerii cererii, pot primi repartiții în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste).

„Am reușit să convingem guvernul că după foarte mulți ani Mediașul merită blocurile de locuințe din ANL și nu pot decât să mă bucur. Primăria Mediaș este obligată să suporte utilitățile din zona respectivă și le vom suporta”, a transmis primarul Gheorghe Roman.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sa vina DNA!

Acum 1 an

Miroase a frauda... Pretul mediu al unei locuinte va fi de peste 77 000 Euro... In Sibiu cu 77 de Euro iei apartament de 3 camere cochet... Si piata in Sibiu e mult mai scumpa decat cea din Medias...
Raspunde

Bici

Acum 1 an

Nu te prea descurci cu matematica dar treaca mearga ( mai fa odata impartirea ca poate realizezi ca pretul mediu este cu cca 10.000 de euro mai mic decat spui tu). Pe langa asta privatul vinde cu alt TVA.
Raspunde

Sa vina DNA!

Acum 1 an

32 500 000 lei / 88 / 4.78 = 77 263 Euro.
Raspunde

Viitor Luminos

Acum 1 an

Ma mir ca s-au oprit la 77 mii euro. Dovada de bun simt, ce sa mai.... oameni de seama. Asa se obtin mercedesurile cu care dau beizadelele peste oameni pe strazi, cu capatanile pline de drogas. Le-a dat tati din tunurile diverse, ca doar pentru ei "munceste".
Raspunde

Creanga

Acum 1 an

Unul la pret de doua apartamente cu 3 camere.Comisiosane grase, preturi supra unflate.Sa traiti bine dom' primar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus