Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Raluca Turcan: Mai mulți copii vor beneficia de programul masă caldă în școli, în județul Sibiu

Raluca Turcan: Mai mulți copii vor beneficia de programul masă caldă în școli, în județul Sibiu

Programul prin care elevii primesc o masă caldă la școală a fost extins prin finanțare de la Guvern, a anunțat ieri Raluca Turcan, vicepremier.

Dacă până acum programul era disponibil în școlile din trei localități, acum se extinde în alte două localități și într-o școală din municipiul Sibiu. Prin acest proiect le este acordată gratuit elevilor și preșcolarilor o masă caldă în fiecare zi, în valoare de 10 lei.

„Dorim să anunțăm sibienii că programul masă la școală a fost extins și dincolo de cele trei localități care beneficiau deja de program – Avrig, Săliște și municipiul Sibiu – vor mai intra la finanțare încă trei școli, în Copșa Mică, Boița și încă o școală din municipiul Sibiu”, a anunțat Raluca Turcan, în conferință de presă.

Pentru municipiul Sibiu a fost adăugată pe listă Școala Generală Radu Selejan.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 1 an

masa calda din botoshANI ATI UITAT CA SOTUL SOTIEI A FOST CONSILIER SI PURTATOT DE VORBE LA TERICOCENI LABASELU SI NUTI?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus