Duminică,
04.12.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Raluca Turcan: Mai mulți copii vor beneficia de programul masă caldă în școli, în județul Sibiu

Raluca Turcan: Mai mulți copii vor beneficia de programul masă caldă în școli, în județul Sibiu

Programul prin care elevii primesc o masă caldă la școală a fost extins prin finanțare de la Guvern, a anunțat ieri Raluca Turcan, vicepremier.

Dacă până acum programul era disponibil în școlile din trei localități, acum se extinde în alte două localități și într-o școală din municipiul Sibiu. Prin acest proiect le este acordată gratuit elevilor și preșcolarilor o masă caldă în fiecare zi, în valoare de 10 lei.

„Dorim să anunțăm sibienii că programul masă la școală a fost extins și dincolo de cele trei localități care beneficiau deja de program – Avrig, Săliște și municipiul Sibiu – vor mai intra la finanțare încă trei școli, în Copșa Mică, Boița și încă o școală din municipiul Sibiu”, a anunțat Raluca Turcan, în conferință de presă.

Pentru municipiul Sibiu a fost adăugată pe listă Școala Generală Radu Selejan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

masa calda din botoshANI ATI UITAT CA SOTUL SOTIEI A FOST CONSILIER SI PURTATOT DE VORBE LA TERICOCENI LABASELU SI NUTI?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus