Miercuri,
12.08.2020
Partial Noros
Acum
20°C

Ministrul de interne anunță că polițiștii de la Rutieră vor avea camere de filmat

23 Ianuarie 2020 08:01

Ministrul de interne anunță că polițiștii de la Rutieră vor avea camere de filmat

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că şi-a propus achiziţionarea de camere video pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. ”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai  găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 6 luni

de acord dar sa dea si oamenilor voie sa inregistreze discutiile cu politistii si mai ales abuzurile pe care le fac. mai mult ar trebui ca atunci cand esti oprit de un radar al politiei romane sa ti se arate pe loc inregistrarea si apoi sa se completeze procesul verbal ca sa nu mai fie doar cuvantul poltistului contra al soferului bazat de multe ori pe principiul: ii dau amenda minima ca sa nu mai depuna contestatie ca este de umblat si noi ne facem norma de amenzi iar ei raman cu paguba dar care este acceptabila din pdv al politistului... in acest fel odata ce ti se arata filmarea nu mai ai ce sa contesti si nu se mai ajunge in instanta sa se piarda timp si bani de ambele parti.
Raspunde

McD

Acum 6 luni

...mai bine le-ar cumpara masini nu hârburi... camere de filmat mai incolo...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus