Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Deputatul sibian Benedek Zacharie, ales lider de grup al UDMR

Deputatul sibian Benedek Zacharie, ales lider de grup al UDMR

Ales pe listele UDMR Harghita, sibianul Benedek Zacharie este de astăzi lider de grup al formațiunii politice în Camera Deputaților. ”Asta înseamnă pentru mine mai multă muncă, în primul rând. Voi organiza ședințele de grup ale UDMR, ședințe care se desfășoară săptămânal, voi deveni membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaților și voi reprezenta partidul meu, alături de alți colegi, în negocierile politice care vor urma în perioada următoare”, a declarat Benedek pentru Turnul Sfatului.

Deputatul UDMR a fost ales în această funcție în locul lui Attila Korodi, care s-a retras din motive personale. Benedek a anunțat că va rămâne în continuare membru al Comisiei de Transport din Camera Deputaților și va continua să-i reprezinte pe sibieni în parlament.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Jan

Acum 2 ani

Beni cum este cunoscut in Sibiu este un tip inteligent si un ungur moderat destul de tolerant in sensul bun al cuvantului Asta este stiut din cercurile in care a muncit ca inginer constructor cu functti superioare .Dar a muncit si in transport fiind un cunoscator al fenomenului ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus