Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
1°C

ISJ Sibiu: 107 de cazuri de suspiciune de gripă, în unitățile de învățământ

31 Ianuarie 2020 10:48

ISJ Sibiu: 107 de cazuri de suspiciune de gripă, în unitățile de învățământ

107 cazuri de suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă se înregistrează astăzi în unitățile de învățământ sibiene, în urma centralizării pe care IPJ Sibiu a realizat-o astăzi, 31 ianuarie.

Nu există unități de învățământ în care cursurile să fie suspendate, transmite insp șc prof Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu.

Numărul cazurilor este în creștere, după ce ieri au fost înregistrate 88 de cazuri de suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă.

Comentarii

2 comentarii

Mihaela

Acum 8 luni

De ce nu suspendați cursurile domnule inspector? Lipsa a 16 copii dintr-o clasă la Scoala 2 și mulți alții de la alte scoli nu e motiv de îngrijorare ? V- ați gândit că mulți dintre cei bolnavi nici nu au făcut testul pentru gripa ? Considerati absenteismul ca statistică și nu cazurile confirmate. Ce așteptăm? Sa se îmbolnăvească 50% +1 ? Vă dați seama că cei bolnavi acum se întorc săptamana viitoare in școli și o să îi întâlnească pe cei care abia se îmbolnăvesc și o să plimbam virusul de la unii la alții? E in puterea dvs să luați măsuri de stopare a situație. Cereți informații despre absenteism in școli și nu despre cazuri confirmate.
Raspunde

Fanica Ion

Acum 8 luni

Conform DSP niciun caz nu este confirmat de catre institutul Babes din Bucuresti. Numarul de absenti din cauza virozelor sau a panicii parintilor nu sunt indicatori pentru suspendarea cursurilor. Decizia de suspendare a cursurilor din diverse motive este apanajul DSP sau a Consiliului de Administratie al scolii. O seara minunata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus