Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Plimbările cu avionul ale lui Liviu Dragnea, cercetate de Curtea de Conturi

Plimbările cu avionul ale lui Liviu Dragnea, cercetate de Curtea de Conturi

Inspectorii Curții de Conturi au descoperit facturi din care reiese că Liviu Dragnea folosea avioane private închiriate pentru călătoriile sale cu iubita lui, Irina Tănase. PSD are mari dificultăți să justifice aceste cheltuieli din alocația bugetară, anunță Radio Europa Liberă. PSD a alocat din banii publici peste 500.000 de lei (aproape 106.000 euro) pentru închirierea avioanelor folosite pentru zboruri externe. Sumele facturate în valoare de 367.489 lei (aproape 78.200 euro) și 166.422 (aproape 35.400 euro) reprezintă servicii de transport aerian extern, respectiv închiriere aeronave pentru Estonia, Israel și Elveția pentru delegații conduse de președinte partidului. Contractele nu sunt încheiate direct de PSD cu firma de transport aerian, ci sunt intermediate de SC Ber's New Solution SRL. Firma apare ca fiind specializată în curățenie.

Liviu Dragnea a fost însoţit în vizita oficială din mai 2018, în Elveţia, de iubita sa, Irina Tănase, care a postat fotografii pe Instagram de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin.

PSD a primit de la bugetul de stat în 2018 peste 96 milioane de lei (aproape 20,5 milioane euro). La acea vreme, fostul lider PSD a declarat că nicio instituţie publică, nici din ţară, nici din Elveţia, nu a acoperit cheltuielile cu cazarea şi transportul pentru ea. Întrebat în ce calitate a participat Irina Tănase la vizita oficială, Dragnea nu a dorit să răspundă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Antrenor de ursuleti

Acum 11 luni

+10 ani
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@@@

Acum 11 luni

Dar cat se cheltuieste cu Johannis ca sa se plimbe saptamanal la Sibiu pt. ca dna nu se poate desparti de elevi nu au aflat?
Raspunde

Antrenor de ursuleti

Acum 11 luni

bah desteptule, unul merge acasa, si alalat merge cu o pitipoanca si 10 valize pline cu gogosi sa le depuna la o banca ,sa nu moara cumva elvetieni de foame, ai inteles diferenta?
Raspunde

Anonymus

Acum 11 luni

Johannis vine acasa cu masina... a fost chiar in acest week-end acasa si l-am vazut chiar cand a intrat in curte asa ca nu mai vorbi prostii. Cheltuielile cu masina sunt nici 10% din cat a cheltuit ala cu avioanele si in plus nu si-a luat sotia in delegatii aiurea la plimbare decat atunci cand protocolul a cerut acest lucru...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 11 luni

dati date exacte prntru -k w iohannis -l dragnea -c tariceanu e boc t basescu d barna toti fruntasii de deputati la ue(psd,pnl,udmr,pmp ....................... si alti bagatori de seama dragnea e de vina! xa orisum
Raspunde

ger

Acum 11 luni

mái dragá, ca sá fiu politicos si sá nu te ínjur Tu pui presedintele tárii pe acelasi nivel cu un detinut comun?
Raspunde

jean valjean

Acum 11 luni

Prietene , nimeni nu e mai presus de lege! daca s-ar aplica legea si dl. presedinte ar putea deveni coleg cu dragnea...
Raspunde

2cents

Acum 11 luni

Nu inteleg ce le-a luat atat de mult ca sa descopere aceste cheltuieli. Parca la un moment dat Câțu vorbea chiar si de Al Capone. Dar si acolo probabil o sa dureze ceva pana ne spune continuarea povestii, daca ne-o mai spune. Ni le servesc doar cand le pica bine probabil. Politicul si blaturile la noi sunt cam acelasi lucru
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 11 luni

Exact! L-au condamnat pe Dragnea pt. niste angajari fictive, iar ei, cum au venit la putere, au creat posturi bine platite, nu ca cele de la Protectia copilululi, pt. oamenii lor din partid si pt. clientele lor politica. Fiti drepti! Cine are urechi de auzit , pricepe ...
Raspunde

MILITARU GHEORGHE

Acum 11 luni

O alta institutie care mananca bani DEGEABA si mai produce si posesori de PENSIE SPECIALA meritata in acceptiunea DHC. Ioan Bogdan. Sunt atat de multe institutiii,agentii si alte forme de acest gen ,de mancatori de bani si atat. Rezultatele "muncii" lor ,un zero barat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus