Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Închideri de trafic pentru intervenții la rețelele de apă și canalizare

Închideri de trafic pentru intervenții la rețelele de apă și canalizare

La solicitarea SC Apă Canal SA, Comisia de Circulație a aprobat închideri ale traficului pentru mai multe intervenții la rețelele de apă și canalizare de pe străzile Tipografilor și Viitorului:

  • Joi, 6 februarie, în intervalul orar 9.00-14.00, traficul va fi închis pe strada Tipografilor pentru o lucrare de intervenție la rețeaua care alimentează un imobil.
  • Sâmbătă, 8 februarie, între orele 8.00-13.00, circulația pe strada Viitorului va fi închisă pe tronsonul cuprins între străzile Târgu Fânului și Moara de Scoarță pentru realizarea unor sondaje care să determine locația exactă a rețelelor existente de apă și canalizare din dreptul podului căii ferate.

Rugăm șoferii să dea dovadă de înțelegere și să aleagă rute ocolitoare pentru deplasare.

tronson afectat Viitorului (1)

închidere str Tipografilor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1779

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus