Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Alte cursuri suspendate din cauza virozelor

Alte cursuri suspendate din cauza virozelor

În județul Sibiu continuă suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din cauza elevilor care absentează pe motive de boală. La lista școlilor unde sunt clase care nu vor ține cursuri se adaugă și Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” din Cisnădie.

Potrivit ultimei centralizări realizată de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu (IȘJ), la nivelul unităților de învățământ se înregistrează, în rândul elevilor, 114 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.568 de cazuri de viroză. De asemenea, reprezentanții IȘJ anunță că sunt cursuri suspendate la clasele a IV-a B și a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu în zilele de 13 și 14 februarie, iar în zilele 13 – 17 februarie cursurile sunt suspendate și la clasa a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu și la clasa a VIII-a A de la Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscriși, în total, 90 de elevi.

Foto arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus