Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Porr: Vom avea candidați și liste complete la Primăria Sibiu și Consiliul Județean

Porr: Vom avea candidați și liste complete la Primăria Sibiu și Consiliul Județean

Prima şedinţă ordinară a Consiliul de Conducere al FDGR pe anul 2020, stabilită pentru data de 6 martie, va stabili strategia organizației în vederea alegerilor locale, a anunțat președintele FDGR, Paul Porr. El spune că numele candidaților e posibil să nu fie anunțați, în cazul municipiului și al județului Sibiu nici atunci, precizând că asta ține de ce decid colegii săi din organizația județeană. ”În Consiliul de Conducere vom avea discuții legate de strategia noastră la nivel național. Vom avea candidați și la Satu Mare, și în Sibiu și în Brașov și în Timiș, în mai multe locuri. Organizația județeană ăși stabilește proprii candidați, vor întocmi listele pentru alegerile locale, dar vom anunța totul în timp util. Ce vă pot spune sigur acum este că FDGR va avea la Sibiu candidat la Primăria Sibiu, la Consiliul Județean și liste complete atât la municipiu, cât și la Consiliul Județean”, a declarat Porr.

Pentru ordinea de zi a primei ședințe ordinare a Consiliului de Conducere al FDGR au fost propuse: aprobarea procesului verbal al ședinței din 22 noiembrie 2019, o informare despre actualitatea politică, discuții legate de alegerile locale și parlamentare, raportul despre controlul efectuat de Curtea de Conturi la FDGR, proiectul de buget pentru 2020 și discutarea unor probleme curente.

La Brașov s-au decis candidații

Organizația municipală a FDGR Brașov a anunțat că preşedintele organizaţiei, Thomas Şindilariu, va candida din partea FDGR la Primăria Brașov. În ceea ce priveşte lista pentru Consiliul Local Braşov, primele poziţii vor fi ocupate de Robert Marian, Uwe Simon, Werner Braun, Olivia Grigoriu. În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Braşov, pentru primele poziţii au fost desemnaţi Werner Braun şi Uwe Simon.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Marcu

Acum 1 an

Oare o sa fie MEDIA sub 60 de ani ? :)))
Raspunde

Anton si Dabija

Acum 1 an

Esti cam curios. :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Urban12

Acum 1 an

Nu-i vina lor ca statul smecher roman i-a vandut si aproape exterminat. Stii cum e, totul pur romanesc intre Tokyo si Dublin
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Dupa atatia ani de "evolutie" din inertie, multumita fodor, nu mai am cum sa votez cu fdgr-ul, orice candidat ar propune ei. Din pacate, oamenii astia au ramas blocati in timp. Mai au putin si media de varsta din partid tinde spre 3 cifre :) Daca te uiti ce personaje tine sau a tinut pnl-ul in functii (domnariu, huja, etc), nici cu astia nu ai cum sa votezi. De pesedache, zisi si "noaptea ca hotii" nici macar nu se pune problema. De la usr si plus ma asteptam la mai mult. Sa vedem ce independenti vor candida - poate aici sa apara vreun nume mai rasarit. Oricum, la ce oferta de candidati exista in momentul asta, prezenta la vot in Sibiu va fi clar la un minim istoric. Pana la urma, cred ca asta isi si doresc fdgr/pnl. Putini votanti si aia sa fie de-ai lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus