Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Continuă îmbolnăvirile în școlile din Sibiu. Peste 2.200 de cazuri de gripă și viroze

Continuă îmbolnăvirile în școlile din Sibiu. Peste 2.200 de cazuri de gripă și viroze

Toate instituțiile de învățământ din județul Sibiu își încep săptămâna cu program normal. Nu mai sunt cursuri suspendate din cauza suspiciunilor de gripă sau a virozelor, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ). Au rămas totuși peste 120 de cazuri de suspiciune de gripă și peste 2.000 de cazuri de viroze.

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 24 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 128 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.075 de cazuri de viroză. Reprezentanții IȘJ transmit că nu există unități de învățământ sau clase/grupe care, astăzi, să aibă cursurile suspendate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 884

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus