Luni,
17.05.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Video. 157 de locuri noi, la Sala Transilvania

Video. 157 de locuri noi, la Sala Transilvania

Începând cu luna februarie, numărul locurilor Sălii Transilvania din Sibiu a crescut cu 157 de locuri. Sala Transilvania a reușit suplimentarea locurilor pentru suporteri, montând o tribună telescopică acționată manual, cu o capacitate de 157 de scaune. Noua tribună are structură metalică, este realizată în formă de U întors și are culoare de acces pentru spectatori, transmit reprezentanții sălii de sport. De asemenea, tribuna este integrată cu echipamentul de baschet existent, fiind dotată cu roți cauciucate împotriva distrugerii suprafeței de joc.

"Mai mulți suporteri vor putea participa, de acum, la meciurile echipelor lor preferate, în cea mai mare sală din Sibiu. Pe parcursul anului 2020, vor fi finalizate și alte investiții în Sala Transilvania, realizate atât pentru confortul spectatorilor și al sportivilor, cât și pentru buna desfășurare a evenimentelor organizate în sală" se arată într-un comunicat de presă remis TS.

Vizualizari: 1426

Comentarii

1 comentarii

Marcu

Acum 1 an

Puteam sa ma adauge inca cel putin 150-200 de locuri daca facea o tribuna si pe teren!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus