Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
16°C

VIDEO-Consilierul Adrian Bibu a înmânat primarului Astrid Fodor lista cu semnăturile pentru susținerea sportului sibian

VIDEO-Consilierul Adrian Bibu a înmânat primarului Astrid Fodor lista cu semnăturile pentru susținerea sportului sibian

Consilierul Adrian Bibu a înmânat primarului Astrid Fodor, la finalul ședinței Consiliului Local de joi, o listă cu semnăturile pentru susținerea sportului sibian.

”În primul rând vreau să-i mulțumesc atât doamnei primar cât și dumneavoastră (consilierii locali n. r.) pentru organizarea Galei Sportului. Mă bucur că s-a întâmplat și vreau să vă spun că a fost foarte frumoasă. Totodată vreau să vă spun că apreciez și am văzut că ați subliniat investițiile care s-au realizat pe linie de sport în Sibiu. Dar, în continuare, ceea ce am prezentat anul trecut cu privire la Sala Polivalentă, la amenajarea de săli sportive și înființarea unui club sportiv municipal, ne menținem această intenție. Eu am venit aici, doamna primar, în fața dvs., cu un număr de semnături care atestă dorința oamenilor pe cele trei puncte și întăresc această idee. O să vedeți că sunt foarte mulți președinți de club. Cu toții apreciem ceea ce se face, vedem că lucrurile merg mai bine și că împreună am realizat lucruri bune. Cred că vom putea continua să facem lucruri bune”, a spus Adrian Bibu, care este și directorul Sălii Transilvania.

După ce a primit semnăturile, însoțite de un mărțișor, primarul Astrid Fodor a subliniat alocarea financiară pe 2020 pentru sport și a ținut să menționeze că este nevoie și de susținerea consilierilor locali pentru implementarea unor astfel de proiecte.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gabytza Gabor

Acum 1 an

Dl Adi o sa iese primaru sibiului merem toti in campanie forța pnluuuu
Raspunde

Diapri

Acum 1 an

Creati conditii si Incurajati sportul de masa si nu echipe sau sportivi care au rezultate slabe sau deloc
Raspunde

Bibanu

Acum 1 an

Bibule... umflii si tu randurile oamenilor destul de limitati mintal din administratie... Oameni mai buni chiar nu avem ? Investitiile in sport se rezuma la a cumpara jucatori de culoare si aducerea lor printre nou, pe bani grei sustrasi din bugetul local prin "agenda sportiva". Sali de sport, educatie sportiva cu copiii... asta trebuie, nu echipe de 2 lei cu mercenari din africa, pe banii nostrii.
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 1 an

Ba te-ai facut de mandra minune la final. Am inceput sa citesc comentariul, zic uite ba, omul scrie corect (tot mai rar in ziele astea), a avut si o idee (buna, rea, ai dus firul logic pana la capat), dar la final de tot ... error 407. Speranța a murit talent ... "nostri" se scrie cu un singur i - faptul ca ai scris cu doi zice multe pt noi astia restul care stim regula ... Stai jos. 7 :) Am scris comentariul asta pentru ca jur ca mi-a fost ciuda cand am vazut cum te-ai incurcat la final. Oricum, 7 e ok.
Raspunde

Civilizatie

Acum 1 an

Investiti in infrastructura sportiva pentru copii, juniori si pentru populatia dornica de sport./miscare. Terenuri multifunctionale de sport, bazin de inot si sali de antrenament ptr competitie elevi, copii, juniori. E lipsa mare, foarte mare pe domeniu si ceea ce avem e prost intretinut sau invechit. Acolo e prioritatea de ACUM a banilor publici nu in spectacole sportive si in sportivi profesionisti. Nu in sali de mii de locuri si/sau stadioane de zeci de milioane de euro si amatorii de alergare o fac printre carucioare si biciclete prin parc etc. NU ARUNCAM banii ca sa fim doar spectatori la evenimente si sa nu avem nici noi, nici copii nostri unde sa PRACTICAM activitate sportiva. Asta e prima prioritate, apoi putem face si celelalte.
Raspunde

Sportivul din sistemul limfatic

Acum 1 an

Super eroi americani și culturã europeanã pe pitã, totul cu bani publici, cum au ajuns sã ne reprezinte în funcții publice tot felul de salvatori de neam care nu vãd pãdurea de copaci. Educația copiilor e mai importantã, sã știe copilul cine e, nu sã iasã din copilași o masã de indivizi fãrã personalitate, voințã și inteligențã. Sportul național momentan este prostia în masã și din pãcate de 30 de ani diverși membrii de marcã ai acestei categorii frâng destine și vise. Totul este declarativ nimeni nu își asumã ce zice, dar nota de platã o achitã omul de rând. Mai iute dresezi melci decât sã convingi un prost sã o lase baltã.
Raspunde

Cetățean

Acum 1 an

Toate școlile au săli și terenuri de sport? Ce ziceți ca școlarii din clasele mici ale sc. nr. 6 sunt scoși afara la ora de sport la temperaturi de 5 grade?! Alo, primărie, inspectorat școlar, director de școală!! Nu va e rușine sa propuneți tot felul de proiecte fanteziste, în timp ce școlile nu au săli de sport. Iar profesorii de ed. fizica stau și tremura afara câteva ore pe zi. Faceți ce trebuie pentru copii noștri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus