Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
2°C

VIDEO/ Peste 120 de tone de sare s-au răspândit, noapte trecută, pe carosabilul din județul Sibiu

VIDEO/ Peste 120 de tone de sare s-au răspândit, noapte trecută, pe carosabilul din județul Sibiu

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au acționat noapte trecută pe mai multe drumuri din regiune, acolo unde zăpada a atins și cinci centimetri. În județul Sibiu pe DN 7C km 130+000 - 143+000 Balea Cascada (Sb) - Cârțișoara (Sb), pe carosabil s-a așezat un strat de zăpadă frământată între 1 și 5 cm. Noapte trecută, în județul Sibiu, drumarii au acționat cu utilaje atât pe drumurile naționale, cât și pe autostradă. Astfel, cei de la Secția Drumuri Naționale au intervenit cu 17 autoutilaje și s-au răspândit 61 tone sare pe DN1, DN7,DN7C, DN 14, DN14A și DN 14B. De asemenea, pe autostradă s-a intervenit cu 17 autoutilaje și s-au răspândit 62 tone sare pe A1 și A3. În aceste momente la Sibiu cerul este acoperit, ninge la Bâlea, iar temperaturile nu depășesc 1°C.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

fds

Acum 1 an

Apreciem . DAR e diferenta vizibila la intretinerea drumului intre Autostrada drumuri nationale,judetene si si municipiul Sibiu norocul nostru ca nu am avut parte de zapada iarna asta ca altfel era vai de orasenii administrati de astrid
Raspunde

Robert

Acum 1 an

Sper că sarea sa dizolve și noroiul de fiecare zi de pe traseul cristian-sacel!!!!!
Raspunde

Don Balon

Acum 1 an

Cam putina sare , tinand cont ca a nins foarte mult in ultimile zile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus