Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Coronavirus: Bărbatul din Gorj nu mai este purtător al virusului. Ultimul test a ieșit negativ

Coronavirus: Bărbatul din Gorj nu mai este purtător al virusului. Ultimul test a ieșit negativ

Bărbatul din județul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și aflat în carantină la Institutul Matei Balș, din București, a fost retestat sâmbătă, iar rezultatul testului este negativ, anunţă reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Rezultatele negative de sâmbătă sunt în urma celei de-a doua testări, anunță autoritățile. Primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului au fost făcute vineti, 28 februarie. „Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat şi poate fi externat", transmit cei de la Grupului de Comunicare Strategică. Bărbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) în data de 26 februarie. Totodată, familia acestuia rămâne izolată la domiciliu până va trece perioada de incubaţie a virusului, de 14 zile. Până în cursul zilei de ieri, la nivel național, au fost analizate probe de la 351 de persoane suspectate că ar fi putut contracta noul coronavirus, iar dintre acestea 3 au ieşit pozitive, restul de 348 fiind negative, după cum spun autoritățile.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus