Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Mâine se anunță vânt și instabilitate atmosferică

Mâine se anunță vânt și instabilitate atmosferică

De mâine, 2 martie, vremea devine capricioasă. Meteorologii au emis un cod galben de vânt atât pentru zona de munte, cât și pentru regiunile mai joase. Meteorologii au emis un cod galben de vânt care va intra în vigoare în această noapte, de la ora 2.00, pentru zonele montane și rămâne valabil până mâine, la ora 22:00, și de mâine dimineață, 2 martie, de la ora 6.00, pentru întreaga regiune, până la ora 18.00. În intervalul menționat sunt anunțate intensificări ale vântului în cea mai mare parte a zonei montane cu viteze, în general, de 70, 80 de km la oră, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 90, 100 de km pe oră. La peste 1.700 de metri, îndeosebi vestul Carpaților Meridionali vor predomina ninsorile și local va fi viscol. Și în zonele mai joase sunt anunțate intensificări ale vântului și manifestări de instabilitate atmosferică. Temporar vântul va avea intensificări în întreaga regiune cu viteze în general între 60 și 80 de km la oră, iar pentru perioade scurte de timp, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta local prin averse.

Foto arhiva

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus