Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Alianța USR PLUS Sibiu dezbate programul de guvernare locală: Capitolul administrație și digitalizare

Alianța USR PLUS Sibiu dezbate programul de guvernare locală: Capitolul administrație și digitalizare

Alianța USR PLUS Sibiu organizează o serie de dezbateri publice pentru a stabili împreună cu cetățenii obiectivele de dezvoltare ale Județului și Municipiului Sibiu, în vederea elaborării programelor de guvernare locale.

Primul capitol dezbătut din program este Administrație publică și digitalizare (https://www.facebook.com/events/3127477270605265/). Îi invităm pe toți cei interesați de acest capitol, cetățeni, asociații, ONG-uri și instituții publice să participe la dezbaterea publică care va avea loc marți, 3 martie, începând cu ora 18.00, la Hotel Ibis, Sala Faust 1.

Vor fi prezentate propunerile Alianței pentru îmbunătățirea actului administrativ și a serviciilor oferite cetățenilor. Ne dorim implicarea comunității în proiectele noastre, o abordare „de jos în sus”, astfel încât, în obiectivele alianței USR PLUS, să se regăsească și viziunea cetățenilor.

Vor urma dezbateri pe alte capitole din programul de guvernare locală al USR PLUS și vor fi anunțate pe paginile de Facebook USR Sibiu și PLUS Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus