Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Noul rector și-a ales echipa: Pascu, Terian, Dura și Sassu

Noul rector și-a ales echipa: Pascu, Terian, Dura și Sassu

Adrian Pascu, prodecan al Facultății de Inginerie, Andrei Terian, decanul Facultății de Litere și Arte, Horațiu Dura, prodecan în cadrul Facultății de Medicină și Raluca Sassu, prodecan la Facultatea de Științe Socio-Umane vor fi prorectorii care vor face echipă cu noul rector, Sorin Radu.

Dosarele celor patru au fost validate astăzi, iar dosarele lor au fost  transmise către Senatul ULBS. Senatul urmează să se reunească în ședință extraordinară pentru validarea lor joi, 5 martie, de la ora 9.

Conf. univ. dr. Horaţiu Dura este absolvent al Facultății de Medicină a ULBS, este medic primar de Medicină Legală. Din 1999 este angajat al Universității, fiind până în 2002 preparator universitar. Din 2016 este conferențiar universitar, susține cursuri la disciplinele de Anatomie și Medicină Legală.

Prof. univ. dr. Raluca Sassu face parte din Departamentul de Psihologie al Facultății de de Științe Socio-Umane. Ea susține cursurile de Psihologia Dezvoltării și Evaluarea Copilului și Adolescentului. Domeniile ei de cercetare din ultimii zece ani s-au concentrat pe trecerea de la grădiniță la școală a copiilor, precum și pregătirea școlii.

prof. univ. dr. Adrian Pascu a absolvit Facultatea de Inginerie a ULBS în anul 1995, iar în anul 2005 obține titlul de doctor la Universitatea ”Transilvania” din Brașov în inginerie mecanică. Din 1998 este preparator universitar la Facultatea de Inginerie, iar din 2014 primește titlul de profesor universitar.

Prof. univ. dr.  abilitat Andrei Terian este și el absolvent al Universității Lucian Blaga. În anul 2004 a terminat studiile la Facultatea de Litere, Istorie și Jurnalistică, iar doctoratul l-a obținut la Facultatea de Litere a Universității București în anul 2007. Din anul 2002 este preparator universitar în cadrul Facultății de Litere și Arte a ULBS, catedra de Limba și Literatura Română. A fost colaborator la revistele Euphorion din Sibiu și Cultura din București. Conform CV-ului său este directorul a două programe de cercetare și membru sau colaborator în alte șapte proiecte de cercetare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Horbotă salbatica

Acum 4 ani

Nu intereseaza pe absolut nimeni, poate doar pe fripturistii din ULBS. In rest, la nivel de urbe, care are ultimul tip de BMW, care arunca cu banii mai mult si care schimba muierile ca pe ciorapi, asta conteaza.
Raspunde

Marea universitate

Acum 4 ani

Va dorim la cat mai multe schimburi tematice de experienta interculturala pentru fii, fiice, verisori, nepoti, iubite in centre mondiale universitare ca: Peru, Filipine, Guatemala, Tailanda si Bora Bora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus