Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Baletul comic „La fille mal gardée” se dansează pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu

Baletul comic „La fille mal gardée” se dansează pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée”, una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet se va dansa marți, 10 martie, ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în interpretarea Teatrului de Balet Sibiu.

Spectacolul a cărei premieră a avut loc la Bordeaux în anul 1789 spune povestea de iubire a doi tineri – Lise și Colas care încearcă să-și salveze dragostea și să o convingă pe Văduva Simone, mama Lisei, să le binecuvânteze legământul de iubire.

Premiera la Sibiu a acestui spectacol a avut loc în anul 2015 și s-a bucurat de un succes enorm la public. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a  poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez.

balet la fille mal gardee

„La fille mal gardée” este ultimul spectacol al Teatrului de Balet Sibiu la care accesul se va face în baza tarifului actual.

După ce s-a aflat în dezbatere publică propunerea de majorare a tarifelor de acces la spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, această modificare va intra în vigoare cu următorul spectacol, respectiv premiera baletului „Dama cu camelii”, care va avea loc în data de 31 martie. Această majorare presupune creșterea prețului biletelor de la 10 lei la 20 lei pentru biletul întreg și de la 5 lei la 10 lei pentru biletele reduse.

balet la fille mal gardee

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus