Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Lucrări la rețeaua de transport a apei pe strada Săcel, cu afectarea furnizării în mai multe cartiere ale Sibiului

Lucrări la rețeaua de transport a apei pe strada Săcel, cu afectarea furnizării în mai multe cartiere ale Sibiului

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți, 10 martie 2020, intre orele 08,00 – 23,00, este programată efectuarea unei lucrări de reparație la conducta de transport Premo DN 800, în zona străzii Săcel din Sibiu. Pe perioada intervenției se va înregistra o puternică reducere a presiunii apei în cartiertele: Ștrand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare (blocuri), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia - Turismului - Neculce - Malului, precum și în Orașul de Jos (Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

În funcție de consum, există posibilitatea ca, în unele zone, consumatorii să rămână fără apă. Abonații din zonele afectate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Apă Canal Sibiu SA a pregătit autospeciale cu apă de utilizare menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat. La reluarea furnizării este posibil ca in unele din zonele afectate să apară o ușoară creștere a turbidității, situație în care abonații sunt rugați să sune la Dispecerat în vederea luării măsurilor de remediere.

Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze tuturor consumatorilor afectați de lucrări. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus