Sâmbătă,
08.05.2021
Ploi Moderate
Acum
8°C

167 de sibieni izolați la domiciliu, la indicațiile autorităților

167 de sibieni izolați la domiciliu, la indicațiile autorităților

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță sâmbătă, 7 marți, că 167 de sibieni sunt izolați la domiciliu pentru prevenirea coronavirusului.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

”Precizăm că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19. Reamintim cetățenilor sibieni că pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID-19 (coronavirus) pot suna la linia TELVERDE - 0800800358”, informează reprezentanții ISU Sibiu.

Totodată, autoritățile menționează că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus