Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Miriuță, înainte de Voluntari-Hermannstadt: Putem juca de la egal la egal cu orice echipă din România

Miriuță, înainte de Voluntari-Hermannstadt: Putem juca de la egal la egal cu orice echipă din România

Etapa a II-a din play-outul Ligii I o regăsește pe A.F.C. Hermannstadt în deplasare la F.C.Voluntari. Cele două echipe s-au întâlnit recent, în ultima etapa din sezonul regulat, când ilfovenii s-au impus pe teren propriu cu 2-0.

În prima etapă din play-out, FCH a învins pe Chindia Târgoviște cu 1-0, în timp ce Voluntari a obținut un punct în deplasarea de la Viitorul (0-0). Pentru această întâlnire, Vasile Miriuță, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, are întreg lotul la dispoziție.

,,Întâlnim o echipă bună care a jucat bine în ultimele două meciuri. Și noi venim după două partide bune cu Chindia și FCSB. Am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă din România. Accidentările au mai trecut. Și-au revenit și Davide Caiado, Company. Revin și suspendații Opruț, Adi Bălan și Stoica. Suntem cu lotul complet. Mergem la Voluntari să câștigăm. Avem altă atitudine, se vede spiritul și unitatea grupului. În fiecare meci orice echipă poate câștiga. Nu sunt mari diferențe. Se va juca până pe finalul campionatului.”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt

,,Avem o atmosferă foarte bună în vestiar. Suntem o familie. S-a văzut asta și în ultimele meciuri. Am jucat foarte bine în ultimele meciuri. În play-out e foarte greu, fiindcă fiecare meci contează și trebuie să te lupți.”, a declarat Ousmane Viera, căpitan A.F.C.Hermannstadt

A.F.C.Hermannstadt se află pe locul 4 în clasamentul play-outului Ligii I, cu 16 puncte, în timp ce adversarii de la F.C.Voluntari sunt pe ultimul loc (8) cu 11 puncte. Partida va avea loc luni, 9 martie, ora 18:00, pe Stadionul ,,Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

S

Acum 4 ani

Știu, dar avem nevoie de victorii, nu de egaluri :))
Raspunde

Fotbalul chinuit

Acum 4 ani

Jucăm de la egal la egal că doar pornim întotdeauna cu 0-0, problema este minutul 90 când nu mai este egal ci înfrângere. O să tragem din greu și anul ăsta cu jucătorii ăștia.
Raspunde

Dura

Acum 4 ani

D-l antrenor se referă probabil la echipele din campionatul viitor., Liga a 2 a. Numai asa se explica lipsa de luciditate a lui Miriuta. Dar nu ma surprinde nimic. De obicei vorbește gura fără el.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Bine ca se joaca fara spectatori astfel incat galeria echipei sa nu mai faca de ras acest oras. Nu am vazut nici o reactie a conducerii acestei echipe ce a permis unor retardati sa lipeasca pe scaunele galeriei echipei vizitatoare poze cu oi de parca Sibiul nu ar fi inconjurat de sate de oieri. Dar asa se pierde respectul prin felul in care te faci ca nu vezi mizerile de acest fel. Cei de la Terra Building si de la Nature Hause nu au nimic de zis ?
Raspunde

Fotbalul chinuit

Acum 4 ani

Echipă de trei lulele, trei sursele...retrogradare scrie pe voi, incapabili să țină scorul, slab, un antrenor slab
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus