Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

PSD Sibiu anunță trei noi candidați la funcția de primar

PSD Sibiu anunță trei noi candidați la funcția de primar

PSD Sibiu anunță prin vocea liderului Bogdan Trif că primarii din Dumbrăveni, Hoghilag și Laslea și-au anunțat candidaturile la alegerile locale.

”Sunt trei primari destoinici, care au câștigat și implementat foarte multe proiecte. Sunt susținuți de oamenii din localitățile lor, dar au fost susținuți și de guvernul PSD care a finanțat toate proiectele depuse de către primari. O să detaliem pentru fiecare localitate în parte toate proiectele implementate sau în curs de derulare, astfel încât locuitorii județului nostru să vadă câte investiții s-au realizat cu fonduri alocate în mod direct de Guvernul PSD”, explică Bogdan Trif, Președintele PSD Sibiu.

”Cu siguranță am luptat, lupt și voi lupta pentru binele și pentru bunăstarea oamenilor din Dumbrăveni, Șaroș, Ernea, pentru un oraș prosper, mai sănătos, mai frumos. Candidez din partea PSD la alegerile locale cu speranța că vom finaliza proiectele demarate!”, spune Emil Dârlosan, primarul orașului Dumbrăveni.
89646664_1099510410416529_7817534949161959424_o

”Eu cred în OAMENI și nu pot accepta această idee indusă în spațiul public de ceva vreme referitor la faptul că un anumit partid e bun și altul e rău. Sunt oameni de ispravă peste tot iar rolul nostru e să luptăm pentru comunitățile noastre. Candidez din partea PSD pentru că nu am trădat și nu voi trăda niciodată”, explică Nicolae Lazar, primarul comunei Hoghilag.

”Candidez pentru un nou mandat de primar din partea PSD. Vreau sa finalizez proiectele începute și împreună cu echipa PSD să începem și alte proiecte în folosul locuitorilor comunei Laslea. Am spus și spun că un alt partid, în afară de PSD, care să fi făcut mai multe pentru oameni și pentru România, nu există la ora actuală. Sunt un om cu coloană vertebrală puternică și întotdeauna am mers înainte. Candidez pentru un nou mandat de primar cu gândul că pot să fiu de folos comunității pe care o conduc.”, a declarat Ioan Onea, primarul comunei Laslea.
89356333_1099510737083163_4332836520865038336_o

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

andrei dragomir

Acum 4 ani

cand il lansați pe dl.Predescu Claudiu George candidat la Primăria Ocna Sibiului , dle.Trif?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus