Miercuri,
19.01.2022
Parțial Noros
Acum
-4°C

Mai puțini elevi bolnavi față de săptămâna trecută. O singură clasă are cursurile suspendate

Mai puțini elevi bolnavi față de săptămâna trecută. O singură clasă are cursurile suspendate

O singură clasă din Sibiu are cursurile suspendate astăzi, din cauza numărului mare de îmbolnăviri în rândul elevilor. Atât cazurile de suspiciune de gripă, cât și virozele au scăzut, potrivit ultimului raport trimis de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o astăzi, 9 martie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 84 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă și 1.534 de cazuri de viroză.

Îmbolnăvirile în rândul elevilor au scăzut semnificativ în comparație cu ultima zi a săptămânii trecute, când au fost înregistrate 107 cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.106 de cazuri de viroză. Astăzi cursurile sunt suspendate clasa a I-a C de la Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, de suspendarea cursurilor fiind afectați 27 de elevi.

Foto arhiva

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus